Milena Živanović

Obuzimali su me napadi plača: Trudna Milena Živanović suočila se sa hormonskim problemima (foto)

Autor:

29.04.2023 20:00

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Trudna Milena Živanović otkrila sa čime se sve suočava u drugom stanju...



Glumica Milena Živanović (33) u sedmom je mesecu trudnoće i sa suprugom Ivanom Krstovićem čeka devojčicu.

Prinovi se najviše obradovao njihov sin Tadija (4,5), koji je prvo rekao da želi brata. Termin za porođaj je krajem maja, a Milena ističe da je beba bila super i da ju je “pustila” da radi na seriji “Urgentni centar” do kraja šestog meseca.

Pročitajte Glumica Milena Živanović potpuno je promenila ssvoju ishranu od porođaja - Kada sam postala mama, kuhinju sam prilagodila bebi!

Privatna Arhiva

 

- Ivan i ja smo bili u stilu “ako trudnoća treba da se desi, desiće se”, a od prvog momenta sam predosećala da nosim devojčicu. Izuzetno sam srećna jer sam sebe uvek zamišljala kao mamu devojčice i dečaka i mislim da je upravo sad pravo vreme za drugo dete, pošto će razlika među njima biti optimalna. 

Pročitajte Milena Živanović - Glasam za kozmetiku iz kuhinje, priroda ipak sve zna najbolje

Dalibor Danilović

 

Trudna Milena Živanović suočila se sa izazovima koje nosi drugo stanje

Kako joj radne aktivnosti na setu serije nisu bile naporne, nije uzela trudničko odsustvo. Ponekad je, kao većina žena u drugom stanju, prolazila hormonske oluje, za koje su kolege imale puno razumevanja.

- U jednom momentu je moj mozak prestao da pamti glagole. Bila sam u čudu i pisala sam sebi puškice. Kolege su me čuvale i pazile, čak su mi pravili takav raspored snimanja da sam mogla i da odspavam, jer smo svi dobili sobice za odmor.

Pročitajte Milena Živanović - Sebi sam najlepša sada kada sam majka

Dalibor Danilović

 

Donela sam veliku tablu sa fotografijama dragih osoba, sina, supruga, familije i prijatelja, da bih imala utisak da su stalno sa mnom pošto smo na setu provodili više od 12 sati dnevno. Dan po dan, uspela sam da završim posao.

Pročitajte Milena Živanović - Uloga majke ispred ličnih jubileja (foto)

Dalibor Danilović

 

Stomak mi se nije previše uočavao pa nismo morali da menjamo scenario, i nisam bila previše zahtevna, mada je bilo situacija kad smo prekidali snimanje na 15 minuta jer se dešavalo da počnem da se smejem na sav glas.

Onda bi svi otišli na pauzu dok se ne smirim. Nekoliko puta su me obuzeli i napadi plača, iz čista mira, ali su svi pokazali izuzetno razumevanje, pre svih Ivan Bosiljčić koji mi je bio direktni partner.

Komentari. (0)

Loading