Marko i Milica Kon

Ćerka Milice i Marka Kona prolazi horor u školi, voditeljka u suzama: Ima 7 godina, jedan je drži, drugi udara pesnicama (video)

Autor:

10.05.2023 10:00

Foto:

Foto:

Ćerka Milice i Marka Kona trpi stravično nasilje, voditeljka sve javno ispričala



MilicaMarko Kon gostovali su kod Ognjena Amidžića i ispričali kakvo stravično nasilje njhova ćerka proživljava u državnoj školi u Beogradu. 

Naime, voditeljka je na ivici suza progovorila o vršnjačkom nasilju koje trpi njena ćerka u školi i šokirala sve u studiju.

Pročitajte Zbogom, anđele... Potresno - Dragan Kobiljski s plišanim medom, majka se ne odvaja od slike ćerke

printscreen yout

- Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! 

Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, ne svima - rekla je Milica i šokirala sve u studiju.

printscreen youtube

 

- U državnoj školi oni kažu: "Zakon je takav". Nama su ruke vezane. Ja sam po struci pravnik, ali nisam kompetentna u toj grani prava. Nastavnice otvaraju bolovanja i beže! One nemaju autoritet.

Imamo dete koje dolazi s nožem u školu i to se zna već dugo, a ne može mu niko ništa jer mu je otac advokat - rekla je Milica.

Poslušajte:

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading