Milica Kon

Nasilje u školama sve veće! U Srbiji je i ovo moguće, Milica Kon pred novim problemom

Autor:

15.05.2023 16:37

Foto:

Foto:

Vršnjačko nasilje u Osnovnoj školi "Drinka Pavlović" tema je koja je dotakla mnoge, Milica Kon se oglasila ponovo



Vršnjačko nasilje sve češći je problem u školama širom Srbije, a na ovu temu nedavno je progovorila Milica Kon.

Ćerka Milice i Marka Kona do nedavno je svakodnevno bila na meti nasilnika iz razreda, pa su se zabrinuti roditelji oglasili u par navrata u medijima.

Pročitajte Nisam mirna dok je u školi! Milica Kon u borbi za svoje dete - Sutra je suočavanje, nastavnici ne mogu da obuzdaju tu decu

Youtube printscreen

 

- Sutra je suočavanje sa njihovim roditeljima. Zvali su me iz škole, te su samo rekli da će popričati sa njima. Zanima me na koji način škola to rešava, kakav je njihov plan.

Savet škole ''Drinka Pavlović'' je uz mene, znaju da se sve to dešava - rekla je  Milica u emisiji "Premijera vikend specijal" i dodala:

- Ja sam morala da istupim, da bi se za neke stvari saznalo. Mora da se shvati ozbiljnost celokupne situacije. Ne osećam se sigurno kad je moje dete u školi, jer oni tu decu ne mogu da obuzdaju.

Pročitajte Verovali ili ne, ovde sa decom žive Marko i Milica Kon - Od pogleda na dnevni boravak ćete ostati u šoku

Youtube printscreen

 

Vršnjačko nasilje u školi "Drinka Pavlović" bio je tema roditeljskog sastanka

Međutim, strasti na ovu temu se ne smiruju, pa je danas direktorka izdala saopštenje u kome je podnela ostavku, gde je takođe pomenula da Milica Kon nije prisustvovala sastanku koji je održan ovim povodom, nakon čega se voditeljka oglasila.

- Da, zakazali su sastanak danas za sutra, ali mi nismo mogli da pomerimo naše obaveze. Zatim su organizovali taj tim kada nas nisu ni obavestili da li su išta postigli, te jesu li se dogovorili bilo šta sa roditeljima dečaka.

Zatim se dogodila tragedija, i ja jesam pomerila odlazak u školu sa petka na ponedeljak zbog snimanja emisije - izjavila je voditeljka, pa dodala:

ATA Images

 

- Ja razumem da se ona pere i da se brani, ali zašto me nije pozvala odmah posle Amidžija? Zatim, ti roditeljski sastanci, tu oni kao nešto ispričaju šta se radi u školi, mnogi su roditelji ranije pitali kako da se ova situacija reši, odgovora nije bilo nikada.

Pročitajte Ćerki su dali ime Klara, ali za sina su bili baš kreativni - Evo kako izgledaju deca Marka i Milice Kon

- Nisam se čula ni sa kim iz škole. Niko me nije pozvao nijednom da me umiri, da ijedna učiteljica pozove i kaže: "Biće bolje". Niko, nikada. Vidite da je njoj trebalo dve nedelje da nam se obrati. Sad je ona to kao demantovala.

Sada se peru, kao "trebalo je to rešiti u institucijama". Pa, ja sve vreme i pozivam insitucije da rade svoj posao - rekla je Milica, prenosi Informer.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading