Milica Kon

Nisam mirna dok je u školi! Milica Kon u borbi za svoje dete: Sutra je suočavanje, nastavnici ne mogu da obuzdaju tu decu

Autor:

14.05.2023 20:50

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Milica Kon odučila je da javno istupi i iznese sa kakvim stravičnim problemima se njega ćerka suočava u osnovnoj školi



Milica Kon odlučila je pre nekoliko dana da emisiji kod Ognjena Amidžića ispriča sa kakvim stravičnim vršnjačkim nasiljem se suočava njena sedmogodišnja ćerka.

Ćerka Milice i Marka Kona u školi je pretrpela kako fizičko, tako i psihičko nasilje. 

printscreen youtube

 

- Sutra je suočavanje sa njihovim roditeljima. Zvali su me iz škole, te su samo rekli da će popričati sa njima. Zanima me na koji način škola to rešava, kakav je njihov plan. Savet škole ''Drinka Pavlović'' je uz mene, znaju da se sve to dešava.

Pročitajte Milice Kon u suzama, ćerka prolazi horor u školi - Ima 7 godina, jedan je drži, drugi udara pesnicama (video)

Ja sam morala da istupim, da bi se za neke stvari saznalo. Mora da se shvati ozbiljnost celokupne situacije. Ne osećam se sigurno kad je moje dete u školi, jer oni tu decu ne mogu da obuzdaju - rekla je Milica gostujući u emisiji "Premijera vikend specijal".

Ko ne može da obuzda tu decu? Roditelji, učitelji, ko je odgovoran za to?

- Kako učiteljica može da utiče na sve? Ako dete ne želi da ode u ćošak, onda roditelji moraju time da se pozabave. Ukoliko ni oni ne uspeju u tome, potrebno je dalje da se ide, da nadleržne ustanove odmah odreaguju - istakla je Milica.

Youtube printscreen

 

- Roditelji su uz mene. Prezadovoljna sam načinom na koji su roditelji iz ove škole odreagovali. Sutra idem da ih upoznam i vidim šta se dalje dešava.

Mnogi roditelji su pustili vapaj, neki mediji su to proverili, ali se niko dalje nije zalagao. Želim da se za ovo zaista sad zauzmem, kako bi do toga došlo. Mnogi ljudi se i plaše suočavanja, ali za to nema vremena i potrebe. Moraju da dignu svoj glas - istakla je Mikica Kon piše Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading