Ana Mihajlovski

Ana Mihajlovski se načisto slomila, sa suzama u očima: Mnogo mi je žao, i tih porodica ali i deteta koje je došlo do ovoga

Autor:

03.05.2023 21:10

Foto:

Foto:

Ana Mihajlovski odlučila je da se obrati javnosti snažnom porukom, na koju niko neće ostati ravnodušan



Ana Mihajlovski, koja je i sama roditelj deteta od 14 godina, zgranuta je zbog tragedije koje se danas dogodila u samom centru Beograda.

Ona se sa suzama u očima obratila svojim pratiocima i izjavila saučešće porodicama nastradalih.

Jasna u svojim stavovima, ukazala je na neke od problema u našem društvu i priznala da se plaši da svoje dete pošalje u školu.

Pročitajte Željko Tanasković potvrdio najcrnje vesti, ubijena je danas u školi - Velika tragedija, svi smo potrešeni

Miša Obradović

 

- Moram da se uključim, iako je najbolje ćutati u ovim momentima, ja moram da kažem nešto. Toliko mi je žao svakoga ko je imao ikakve veze sa ovom tragedijom. Mi govorimo o deci, ja imam dete od 14 godina, to je mozak star 14 godina, koji je došao do ovakvog pucanja.

Ne zaboravite to dok tražite imena i pravdu. To nije pravda, to je horor. Krivi smo svi. Svako od nas danas treba sebi da postavi određena pitanja, u ovom trenutku će nam najmanje pomoći ime ubice, to je dete, jedino što može da nam pomogne je prepoznavanje uzroka. Dalje od ovoga nema, ovo je dno.

Instagram printscreen

 

Ovo je najgore što može da se desi, svako od nas treba sebi da postavi neka pitanja, kako bismo prepoznali uzroke i kako se ovo nikad ne bi desilo. Mnogo mi je žao. Ja imam dete od 14 godina, nemam reči da opišem.

I na kraju, kao čovek i kao roditelj, kakva je ovo tragedije, mnogo mi je žao tih porodica, ali i deteta koje došlo do ovoga, žao mi je svih. Zaustavite se sa tim. Svi ti mali mozgovi su žrtve - govorila je kroz suze Ana Mihajlovski.

Pročitajte Porodica Milice Todorović zavijena u crno - Dve tragedije u istom danu

- Zar ima dalje? Sutra mi roditelji treba da pošaljemo našu decu u školu i da se tresemo, jer ko zna koliko ovakvih tempiranih bombi postoji. Treba da ih šaljem u školu znajući da će ih "bulingovati", a da škola ne da nema mehanizme da ih zaštiti, nego jedino što radi jeste pranje od odgovornosti... - poručila je ona.

- Ja hoću rešenja, neću da ćutim i manite se više toga "ćutite", ćutimo predugo i evo dokle nas je dovelo!

Hoću reakciju institucija kad mi neko dira dete, hoću zakon za roditelje nasilnika, hoću psihološko savetovalište za decu koja su vaspitavana da muče tuđu.

Instagram printscreen

 

Hoću ustanovu za maloletnike koja se bavi problematičnim slučajevima na pravi način i u skladu sa vremenom u kom živimo. Hoću savesne psihijatre, savesne socijalne radnike - dodala je voditeljka piše Republika.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading