03.05.2023.

Srbija i region nemi od bola: Tragedija kakva se ne pamti, poznati se bolnim rečima opraštaju od žrtava stravičnog zločina

Autor:

03.05.2023 15:00

Foto: ATAT Images / Getty / Promo

Foto: ATAT Images / Getty / Promo

Stravična tragedija dogodila se jutros u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, porodice su zavijene u crno, a javnost nema od bola i šoka



Stravična tragedija dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je četrnaestogodišnji dečak u rafalnoj paljbi nažalost usmrtio osmoro dece i radnika obezbeđenja. 

Ranjeno je sedmoro mališana i nastavnica istorije, kojoj se lekari bore za život.

Srbija i čitav region u šoku su, a društvene mreže preplavljene su reakcijama poznatih ličnosti na zločin koji se ne pamti. 

Konstrakta je napisala: 

Instagram

 

Gordan Kičić objavio je fotografiju, nema od bola...

Instagram

 

Povodom nezapamćene tragedije koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, oglasila se pevačica Ana Stanić čiji sin pohađa tu obrazovnu ustanovu.

- U šoku sam i dalje, ne mogu da verujem šta se dogodilo. Svi smo uznemireni. Moj sin pohađa tu školu, ali je danas druga smena. Još nemam nikakve informacije. Moj sin ide u peti razred, a dečak koji je pucao je sedmi. Nisu se poznavali - rekla je kratko pevačica za Telegraf.

ATA Images

 

Voditelj Zoran Kesić, čije dete takođe pohađa pomenutu školu, nalazi se sa ostalim roditeljima ispred zgrade u kojoj se odigrao krvavi pir.

- U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Učenik ove škole K. K. koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu. Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije - navodi se u saopštenju MUP.

Printscreen Telegraf.rs

 

Trudna Anastasija Ražnatović stravične vesti primila je u Sevilji.

Instagram

 

Tuga je neopisiva....

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Jelena Karleuša takođe se oglasila i izjavila iskreno saučešće.

instgaram

 

Glumac Ammar Mešić duboko je potresao javnost svojom objavom....

instgaram

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading