Dragan Kobiljski

Zbogom, anđele... Potresno: Dragan Kobiljski s plišanim medom, majka se ne odvaja od slike ćerke

Autor:

06.05.2023 15:00

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Odbojkaški trener Dragan Kobiljski i njegova supruga Nina sahranili ćerku na Centralnom groblju, opelo držao episkom Ilarion



Odbojkaški trener Dragan Kobiljski i njegova supruga Nina sahranili ćerku E.K. Oni su svoju četrnaestogodišnju devojčicu koja je, sa još sedmoro dece i čuvarom D.V. stradala u bezumnom masakru u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u sredu, na večni počinak ispratili na beogradskom Centralnom groblju. 

Otac je nosio belog plišanog medu, a majka sliku ćerke, dok su nemi od bola pratili beli kovčeg prekriven belim kalama do devojčicine večne kuće

Pročitajte Željko Tanasković potvrdio najcrnje vesti, ubijena je danas u školi- Velika tragedija, svi smo potreseni

Opelo koje je počelo u podne držao je episkop novobrdski Ilarion, nekadašnji glumac Rastko Lupulović, koji je otkrio da je hrabra E.K. nastradala u želji da spasi svoje drugare od sigurne smrti, jer se isprečila između ubice i njih.

Ata Images

 

- Rekli su mi da je ona spasila nekoliko života, rekla je tom zlu koje je ušlo u dečaka "Zašto to radiš? Prestani". Siguran sam da ćemo gore da sretnemo E.K. i da ćemo shvatiti zašto se ovo desilo.

Hvala što sin nas branila. Vaskrsenja ne biva bez smrti. Vi roditelji ste blagosloveni što je imate, žrtva E. mora da promeni živote svih nas. Onda će i svet biti drugačiji - rekao je episkop Ilarion.

Sahrani je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, E.K. ispratili su drugovi i drugarice iz škole, njihovi roditelji, prijatelji i poznanici. 

ATA Images

 

Danas je sahranjeno još troje đaka, kao i domar, koji su nastradali u tragediji u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". A.D. sahranjena je na Novom bežanijskom groblju, dok su M.A. i M.K. sahranjene na Novom groblju.

Njihov čuvar D. V. na večni počinak ispraćen je na groblju Lešće. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading