Milica Kon

Majčine suze su najteže! Milica Kon o teškoj borbi za sinovljev život: Prestao je da diše...

Autor:

17.07.2023 18:20

Foto:

Foto:

Suze Milice Kon svi komentarišu, ovo su detalji borbe za život sina Ernesta



Milica Kon, voditeljka emisije „Brak na neviđeno“, godinama uživa u skladnom braku sa Markom Konom, a kruna njihove ljubavi bez sumnje su ćerka Klara i sin Ernest

Jakov Simović

 

Iako o privatnom životu retko govori u javnosti, lepa voditeljka je gostujući u emisiji „Pretres” progovorila o sinu, ali i o agoniji kroz koju je porodica prošla dok su se lekari borili za njegov život.

- Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i vrlo poštovan, i spasio je celu porodicu Holokausta.

Pročitajte Nisam mirna dok je u školi! Milica Kon u borbi za svoje dete - Sutra je suočavanje, nastavnici ne mogu da obuzdaju tu decu

Uspeo je sve da ih spase, prodao je fabriku četki, stan u Strahinjića Bana prvog Forda, znaš li ti šta je to bilo za te godine. I uspeo je veliki deo porodice da spase Holokausta.

A naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo, jer on na rođenju nije bio živ, i to niko ne zna osim nas kao porodice, ja verujem da je to ime njemu spasilo život.

Da je taj čovek, tako snažan, koji je umro u devedeset i nekoj godini, i uspeo da održi celu porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi - počela je priču Milica. 

youtube printscreen

 

Iako je po rođenju dobio najvišu ocenu, Ernestovo zdravlje naglo se pogoršalo nakon čega je usledila velika borba za njegov život. Dok se prisećala tog perioda suze Milice Kon su potekle niz lice.

- Moj sin je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše. Poplaveo je totalno, i onda je bio sedam dana na respiratoru, i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno.

Pročitajte Nakon što joj je suprug završio u Urgentnom, oglasila se Milica Kon - Mora opet kod lekara...

Sedam dana nisu mogli da skinu sa aparata, ja mislim da li sedmi ili deseti dan, verovatno često imam i taj problem sa memorijom jer blokiram neke stvari. - objasnila je voditeljka kroz suze.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading