Zlata Numanagić

Bolest je Zlatu Numanagić prepolovila, priznaje: Teško je kada kolege počnu da me zagledaju i pitaju jesam li dobro (foto)

Autor:

02.03.2023 13:32

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Bolest Zlate Numanagić ju je bukvlano prepolovila, glumica izgleda sasvim drugačije, otkrila sve o svom zdravstvenom problemu



Jedna od omiljenih glumica donaće scene Zlata Numanagić danas izgleda nešto drugačije nego u vreme najveće popularnosti, a razlog za to nisu samo godine koje neumitno prolaze. Kako ljudi veoma često umeju da budu surovi i kometarišu i ono što ih se i ne tiče, glumica iskreno govori o svom zdravstvenom stanju i razlogu zbog kog je drastično smršala. 

Pročitajte Zlata Numanagić - Biti roditelj je jedina definitivna odluka u životu

ATA Images

 

‒ Operisala sam kilu na dijafragmi, zbog čega sam bila na posebnom režimu ishrane. Jela sam tečnu hranu, potom kašastu, i dok sam se vratila na čvrstu skinula sam desetak kilograma, mada bi se na moju visinu videlo i nekoliko. Kako god, nosila sam konfekcijski broj 42, a sad mi je taman 36. Najviše mi je žao kad kolege počnu da me zagledaju i pitaju jesam li dobro, sa naglaskom na ono „dobro“ ‒ ispričala je u intervjuu za HELLO!, dodajući da je sada zdrava i da se oseća odlično.

Instagram

 

Zlatin sin Fedor napunio je 23 godine kada je ponovo srela prvu ljubav Đorđa Tokina, koji je u Beograd nakratko došao iz Amerike.

- On je tamo bio na doktoratu, a ja sam mu se pridružila kad sam završila snimanje Srećnih ljudi. Nažalost, posle godinu i po Đorđe se razboleo i napustio nas je. „Dabogda imao, pa nemao“, obično se koristi kao kletva, a ja sam imala svoju bajku. Da njega nije bilo, ne bih verovala da prava ljubav postoji i u zrelim godinama.

ATA Images

 

Danas Zlata Numanagić najviše uživa da vreme provodi sa unukom Vukom koji je izvor njene najveće sreće.

- Svaki slobodan trenutak provodim sa njim. I kad me drugarice zovu na ručak, kažem da ne mogu jer čuvam unuče. Više ne mislim koliko ću da živim, nego koliko ću da učestvujem u njegovom odrastanju. Verujem da su babe i tetke veoma dragocene za odrastanje, bar sam ja imala takvo iskustvo i mnogo mi je značilo - zaključila je glumica za HELLO!.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading