Vladimir Putin

Skandal trese Moskvu: Putinova ljubavnica u javnosti, evo kakve žene voli najmoćniji čovek Rusije (foto)

Autor:

02.05.2023 12:20

Foto: Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

Foto: Photo by Dennis Grombkowski/Getty Images

Ljubavnica Vladimira Putina je nekadašnja gimnastičarka i olimpijska šampionka, prenose strani mediji



Moćni čovek kao što je predsednik Rusije Vladimir Putin uvek intrigira medije, ali njegov privatan život teško je dokučiv.

Iako se godinama spekuliše o njegovoj navodnoj aferi sa nekadašnjom gimnastičarkom i olimpijskom šampionkom  Alinom Kabajevom, zvaničnu potvrdu zasigurno nikada nećemo dobiti.

Pročitajte Neverovatno, ali istinito - Ovo je žena koje se Putin plaši (foto)

Photo by Peter Muhly - WPA Pool/Getty Images

 

Kabajevu nećete često videti na javnim događajima, ali nedavno je prisustvovala "Evgenija" kupu u Omsku u Sibiru i pozirala uz gimnastičarke i ostale članove žirija, a tom prilikom nije želela da govori o ratu u Ukrajini niti da odgovara na pitanja o Putinu, već se samo obratila koleginicama gimnastičarkama.

Pročitajte Bolest Vladimira Putina više se ne može sakriti, lekari su rekli svoje

Svako javno pojavljivanje Kabajeve prava je poslastica za fotoreportere koji se trude da uhvate što bolji kadar ove 40-godišnjakinje za koju je izvesno da je na sebi radila određene estetske korekcije.

Pročitajte Vladimir Putin ponosno peva američki hit - Snimak ne prestaje da se komentariše

Iako se već pisalo o „plastičnom izgledu“ Putinove navodne ljubavnice, najnovije fotografije svedoče da Alina sada ima znatno podignutije jagodice, kao i punije usne, a lice bez ijedne bore suvišno je komentarisati.

Ruski mediji svojevremeno su prenosili da je najmoćniji čovek u Rusiji aferu sa Kabajevom započeo pre petnaestak godina, kao i da je sa njom dobio dvoje dece, no o ovome nema zvaničnih dokaza.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading