Neda Ukraden

Samo tužna uspomena: Nikada viđena fotografija Nede Ukraden otkriva značajan detalj iz njenog života (foto)

Autor:

01.05.2023 12:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Detinjstvo Nede Ukraden bilo je srećno, a pevačica se prisetila jednog takvog trenutka



Balkanska muzička zvezda Neda Ukraden danas je zahvalna na velikoj porodici koju je stvorila, ali rođena je kao jedinica te se kao devojčica često osećala usamljeno.

- Tata mi je bio načelnik SUP-a i svakih 4-5 godina smo se selili. Ja sam bila jedinica i prvi osećaj koji je vezan za detinjstvo je osećaj usamljenosti.

Pročitajte Ja samo nisam prebolela što ti sina nisam rodila... Kome je Neda Ukraden posvetila svoju najlepšu ljubavnu pesmu

Andreja Damnjanović

 

Ja bih plakala kad bi došla u novi grad, taman upoznam sve, drugare, učitelje, komšije, i opet moramo da se selimo. Kad si jedinče, kada si sam, to je neverovatno koliko sam bila usamljena i koliko sam želela da imam mnogo dece, i koliko mi je sada drago što imam tri unučeta – ispričala je jednom prilikom pevačica.

Pročitajte Gledaj majku, biraj kćerku - Sreći Nede Ukraden nema kraja

Instagram

 

Uprkos činjenici da su se zbog prirode posla njenog oca koju je radio u SUP-u često selili, Neda je imala srećno detinjstvo, a jednog od takvih trenutaka prisetila se danas, te je fotografiju sa svojim roditeljima podelila sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte Smelija nego ikada - O stajlingu Nede Ukraden bruje svi, da li joj ide uz godine? (foto)

 

 

„Prvomajski uranak na Bikavcu brdu pokraj Višegrada. Srećno vreme mog detinjstva, sa mojom mamom Anđom i tatom Dušanom...

U lepom starom gradu Višegradu, gde duboka Drina vekovima teče, ostade mi samo tužna uspomena...
Srećan vam 1.maj!“, napisala je pevačica kojoj je ovaj datum očito vratio brojne uspomene.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading