Neda Ukraden

Smelija nego ikada: O stajlingu Nede Ukraden bruje svi, da li joj ide uz godine? (foto)

Autor:

21.12.2022 17:15

Foto:

Foto:

Stajling Nede Ukraden pokrenuo je lavinu komentara, kako se vama čini?



Raskošni vokal, pregršt hitova i bogata karijera zaslužni su što Neda Ukraden na muzičkoj sceni traje dugi niz godina, ali neosporno je da je njen izgled oduvek skretao pažnju. Iako sada već gazi osmu deceniju, pevačica se još uvek može pohvaliti zanosnom lepotom, ali i linijom koja joj omogućava da nosi odevne kombinacije kakve god poželi.

Pročitajte Lepša si - Neda Ukraden priznanjem iznenadila obožavaoce

Instagram

 

Kako se svakom svom nastupu temeljno posveti i brine o najsitnijem detalju, njen stajling je uvek besprekoran i skreće pažnju. Ništa drugačije nije bilo ni danas kada je Neda na svom Instagram nalogu  najavila novogodišnje nastupe.

Pevačica je izgledala zanosno u klasičnim crnim pantalonama i sakou, s tim što je gornji deo autfita ipak malo „začinila“. Ispod sakoa imala je mrežastu providnu majicu ispod koje se video crni grudnjak.

 

 

Da li se vama dopada Nedino smelije izdanje? 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (5)

Loading
Marta

23.12.2022 00:11

Neda može šta god hoće. Ostvarena kao umetnik i kao čovek. Ne samo što ima završena dva fakulteta, ona je prava intelektualka, u ponašanju, govoru, pa i u intelektualnom ćutanju kada treba. Uz to je zgodna žena, zrači zavodljivošću i ozbiljnošću istovremeno. Njoj nije potrebno da se razgolićuje, ali ako to ponekad uradi, sigurna sam da zna zašto, i da zna meru. Nema lepše i školovanije žene_umetnice na našoj estradi, a verovatno i u širem komšiluku.

lucija

23.12.2022 04:11

dopada mi se vise njeno novo lice

Jasna

23.12.2022 19:23

Obozavam Nedu ! Sve joj lepo stoji i sve je sa stilom 🤩

Jasna

23.12.2022 19:25

Obozavam Nedu ! Zena od stila i za primer 🤩

Lucija

29.03.2023 23:14

Tako to furaju pevaljke.