Dragan Čolić

Jedan najveća balkanska zvezda, drugi nepoznat javnosti: Ovo je rođeni brat Zdravka Čolića, izabrao je potpuno drugačije zanimanje (foto)

Autor:

27.04.2023 21:15

Foto:

Foto:

Brat Zdravka Čolića veoma podseća na njega, evo ko je on



Lik i delo Zdravka Čolića dobro su poznati širom Balkana, međutim malo je poznato da najveća muzička zvezda na ovim prostorima ima brata. 

Brat Zdravka Čolića zove se Dragan i neverovatno podseća na njega.

Pročitajte Ova poznata glumica je bila prva devojka Zdravka Čolića, posvetio joj je jednu od svojih najlepših balada (foto)

 

 

 

Za razliku od slavnog brata, Dragan nije izabrao javni posao već se odlučio da vodi sopstveni biznis, te otvorio lanac ćevabdžinica u Beogradu.

Brat Zdravka Čolića pre nekoliko godina navodno je otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape od tamošnjeg poznatog ćevabdžije i danas uspešno posluje.

Pročitajte Čolina karijera duga je pola veka, ali ovu želju sebi još uvek nije ostvario

 

 

Iako ne voli javno da se eksponira, Dragan se uvek rado pojavi na Čolinim koncertima. Braća Čolić izuzetno su vezana još od detinjstva na čemu mogu da se zahvale svojim roditeljima.

- Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici. Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put.

Pročitajte Prvo je objavila sliku misterioznog muškarca, a zatim se obratila za pomoć, ćerka Zdravka Čolića napadnuta

Aleksandar Kerekeš Keki

 

Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica - ispričao je svojevremeno Zdravko Čolić.

Majčina smrt ih je još više zbližila, te se trude da svaki trenutak kada su u istom gradu provedu zajedno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading