Milica Polić

Nikom nije rekla: Preminula majka Ane Bekute, pevačica 40 dana ćutala i živela najveću bol (video)

Autor:

15.03.2023 10:28

Foto: Dušan Petrović

Foto: Dušan Petrović

Majka Ane Bekute preminula je pre nešto više od mesec dana, a pevačica se tek sada oglasila i otkrila veliku tugu



Majka Ane Bekute preminula je pre četrdeset dana, a pevačica se tek sada oglasila na Instagramu i oprostila od voljene majke Milice Polić.

"Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja, majko", napisala je Bekuta na Instagramu.

Pročitajte Majka Ane Bekute nije odobrila njen izbor, želela je nešto drugo za svoju ćerku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Poznato je da je majka Ane Bekute bila njena najveća podrška i oslonac i u izuzetno teškim momentima. Na slavi odlazak na Milutinov grob mama Milica je stajala rame uz rame sa svojom ćerkom. 

ATA Images

 

- Pošto sam bila odlična učenica, mama je imala želju da postanem doktorka ili učiteljica. Rano sam joj srušila snove o mom životnom pozivu ‒ priznala je Bekuta za medije svojevremeno i otkrila da majka nije podržala njen izbor da bude pevačica. 

Ana je otkrila i da je jednom prilikom napisala post na Instagramu, u kome je navela da joj je majka branila da peva, dok se otac Branko nije protivio, i odmah je usledio poziv.

Pročitajte Neutešna nad Mrkinim grobom - Sva u crnom, suze krije ispod naočara, a pored nje je ona

Luka Šarac

 

- Mami je to neko pročitao i odmah me je pozvala. Rekla mi je da nije baš da mi je branila, ali u vreme kad sam ja krenula tim putem, početkom osamdesetih, biti pevačica bilo je u najmanju ruku čudno. Ona je za mene imala druge planove, i ja je potpuno razumem. Danas je ponosna na sve što sam postigla, a često me zamoli da joj otpevam neku pesmu - priznala je tada Ana koja je sada zauvek ostala bez svoje najveće podrške i oslonca. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading