Ričard Gir

Porodica nema od bola, supruga Ričarda Gira potvrdila najcrnje vesti

Autor:

06.03.2023 21:39

Foto: Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Foto: Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Porodica Ričarda Gira odlučila je da prekine nagađanja i zvaničnim saopštenjem potvrdila loše vesti



Pre samo nekoliko dana svet je obišla informacija da su porodica Ričarda Gira, kao i on sam, hospitalizovani pošto su se na odmoru razboleli od nepoznatog virusa

Glumac je slavio 40. rođendan svoje žene Alehandre sa njihovom malom decom na odmoru u Meksiku  kada su se svi razboleli, kako su prenosili američki mediji virus ih je "pokosio". Ričard Gir i njegova porodica su proveli tri nedelje u kući, izolovani. I taman kada su se opravili i vratili uobičajen aktivnostima dogodila se velika tragedija. 

Pročitajte Ričard Gir hitno prebačen u bolnicu, porodični odmor pretvoren u noćnu moru

Profimedia

 

Otac Ričarda Gira Homer preminuo je samo dva meseca pre svog 101. rođendan. Koliko je bio vezan za oca govori i to što je svog 23-godišnjeg sina, koga je dobio u braku sa Keri Lovel, nazvao je upravo Homer.

Vest da je Homer preminuo potvrdila je Girova sadašanja supruga Alehandra na svom profilu na Instagramu, dok se holivudski glumac, slomljen od bola, nije do sada oglašavao. 

Pročitajte Žene širom sveta tuguju - Nikad viđene fotografije sa svadbe Ričarda Gira

Ričard Gir je veoma cenio i poštovao svog oca, koga je čitava porodica obožavala. Uživao je da pomaže drugima.

- Ako nije mogao pomoći novčano, onda je za druge uvek imao osmeh ili zagrljaj ili neki drugi način pomoći. To je bilo oko mene celo vrijeme dok sam odrastao - prisetio se jednom prilikom Ričard.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading