Džej

Film Nedelja otkriva sve o stravičnom zločinu: Džejeva rođena sestra mučki je ubijena, on joj je oduzeo život

Autor:

02.04.2023 20:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Film o Džeju imaće i segment o najbolnijem pevečevom životnom trenutku



Film o Džeju "Nedelja", u kojoj će biti prikazani njegov život i karijera, snima se u punom jeku.

Sada stižu i informacije da će se film baviti i Džejevim najboljnijim trenutkom u životu.

Pročitajte Film o Džeju - Džejev kum, tvrdi da će scene biti nezaboravne

Luka Šarac

 

Otkriveno je i da će u filmu biti prikazane i scene koje govore o pevačevoj pokojnoj sestri Šeherezadi koja je tragično izgubila život.

Šeherezadino telo je pronađeno u maju 2004. godine, godinu dana posle ubistva. Telo je pronađeno u Šušnju, kod Bara, a najbolnije za pevača, kako je Džej javno tvrdio, bilo to što je navodni naručilac ubistva bio njegov sestrić, sin njegove najstarije sestre.

- Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. - započeo je svojevremeno Džej najtužniju priču.

- On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio rešio je da je ubije.

Pročitajte Tuga - Majka Džeju nikada nije došla u posetu, često je plakao i 1991. godine načisto se slomio (video)

Srđan Pajić

 

Ona je istako da mu povod nikad nije bio razumljiv.

- Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar.

Otišao je da je sačeka, ali umesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku - otkrio je Džej i dodao:

- Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili.

Pročitajte Počelo snimanje filma o legendarnom Dorćolcu

Kada je telo pronađeno, policija je na identifikaciju pozvala rodbinu nastradale žene. Kako je tada rekao on ju je, odmah prepoznao. 

- Oko noge je imala zlatni lančić koji je uvek nosila.

Podsetimo, glavna uloga je poverena Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje grupe Beat street, a Džejevi prijatelji i kumovi su učestvovali u pisanju scenarija.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading