Zoran Jagodić

Isplivali detalji filma, Džejev kum: Ove scene će biti nezaboravne

Autor:

29.03.2023 20:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Džejev kum ispričao anegdote koje će imati posebno mesto u filmu



Početka snimanja filma o Džeju Ramadanovskom izazvalo je pravu senzaciju u medijma, a sada su se pojavili i prvi detalji šta bi u filmu moglo da se nađe.

To je među prvim otkrio Džejev kum, Zoran Jagodić Rule.

Pročitajte Džejev kum - zbog ove pesme Džej je bio spreman na sve

Ata Images

 

On je bio Džejev klavijaturista, ali i blizak prijatelj i kum, kako je isprčao bio je na razgovoru sa producentima i tada im je preneo nekoliko anegdota iz pevačevog života, koje je on lično čuo od njega, a koje će se sigurno naći u filmu.

- Super je što će Džeja u jednom trenutku igrati Husa. On je i pevač i denser, zna dobro da igra. Super će se on snaći. Mene je producent Vlada zvao nešto u vezi muzike, pa sam ja predložio da angažuju Nina Ademovića.

On je sa nama sarađivao i ima taj filing. Još nisu ništa odlučili što se toga tiče. Koliko znam, imali su kontakt i sa Futom. On je dozvolio da se njihove pesme koriste u filmu. - ispričao je Zoran Jagodić za Kurir, i dodao:

- Čuo sam da su našli nekog klinca koji će igrati malog Džeja, a Husa će ga verovatno glumiti u kasnijem periodu. Producenti su kontaktirali i Džejevu ćerku Mariju i Andrijanu, ali nisam pričao sa njima o tome.

Oni će se sve oko toga dogovoriti. Kako god da bude, meni je drago da se snima film o takvoj legendi, koji je ostavio pečat u vremenu i našoj muzici. Sad se tek vidi kakav je on bio čovek i gospodin - istakao je Rule.

Pročitajte Futi posle smrti supruge i oba sina ništa drugo nije preostalo, otkriva - Marini bi to bilo jako drago

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Husa Beat Street (@huliobg)

Dugogodišnji Džejev klavijaturista otkrio je šta je on sugerisao da se obavezno nađe u filmu:

- Ispričao sam im sve o Džejevom prvom kontaktu i susretu sa Marinom i Futom. Sve ono što je meni on lično pričao kako je izgledalo. On je tamo otišao sa drugarom i nije ni znao da je Marina bila u sobi.

Taj drugar je rekao Marini: "Imam drugara koji jako lepo peva." Tad je Marina rekla Džeju da joj otpeva nešto, a on joj je odgovorio: "Ma pusti me ženo, šta da ti pevam?". 

Kako je kum Rule ispričao, Džej tada nije ni znao ko je Marina Tucaković.

ATA Images

 

- To je bilo ono, što je i sam Džej govorio: "Kad te tera pogleda odozgo!" Tu je on otpevao od Muharema Serbezovskog "Bilo čija" i njoj se to jako dopalo. Ona je tad rekla Futi: "Imam jednog strašnog klinca, Rom mali." Tad su ga opet pozvali da snimi pesmu.

Rekao im je: "Da li ste normalni? Ja radio šibice, varao sam narod. Gde da se pojavim na televiziji?". Tad je uzeo drugo ili treće mesto na Mesamu. To je tada bila velika stvar, pojaviti se pored jednog Tome Zdravkovića - prisetio se on.

Pročitajte Tuga - Majka Džeju nikada nije došla u posetu, često je plakao i 1991. godine načisto se slomio (video)

Film će imati dva dela. Prvi deo će obuhvatati period od Džejevog detinjstva do koncerta na Sajmu, a drugi deo će se baviti kasnijim dešavanjima iz života i karijere pokojne legende narodne muzike.

Osim filma, snimaće se i serija, a prva sezona će imati 12 epizoda, piše Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading