Mina Sovtić

Prelepo! Anica Dobra postala baka: Porodila se Mina Sovtić

Autor:

17.03.2023 12:10

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Naša proslavljena glumica Anica Dobra postala je baka, srećne vesti šire se brzinom svetlosti, a ponosna mama novosti je uspela da sakrije od javnosti



Mina Sovtić porodila se i tako svoju majku, našu proslavljenu glumicu, Anicu Dobru učinila nasrećnijom bakom na svetu.

Da je na svet stigao novi član porodice ćerka Anice Dobre i biznismena Miodraga Miće Sovtića, otkrila je lično gostujući u jednoj emisiji.

Pročitajte Udala se kćerka Anice Dobre - Mina Sovtić sprema gala svadbu za septembar

Dalibor Danilović

 

Kako piše HELLO! Mina je otkrila da je postala mama devojčice, kao i sa kojim problemom se suočila na koji je niko nije upozorio pre nego što se porodila.

- Rečenica "spava kao beba" je jedna velika laž, barem iz mog iskustva. Beba mi ne spava nikad - navela je ona, ne otkrivši ni ime devojčice, ni kada se porodila.

Pročitajte Potvrda prave ljubavi - Posle venčanja, ćerka Anice Dobre napravila svadbu za pamćenje

Instagram screenshot @ivailincic

 
 

Dodala je da je presrećna što se ostvarila kao majka, uprkos tome što nema vremena da se odmori otkako je njena naslednica došla na svet.

Mina se udala za Luku Nikolića prošle godine u septembru, a na glamuroznom venčanju u Beogradu mlada je blistala u čak dve venčanice.

Instagram

 

Haljina za crkveno venčanje je bila optočena čipkom na dugačke rukave i sa dugačkim belim velom u kombinaciji sa nakitom koji je imala na glavi, dok je za restoran imala nešto drugačiju i neobičniju varijentu, satenske bele haljine koja pada, prateći liniju tela sa rukavima koji su prosečeni.

Pročitajte Džej Ramadanovski je nju obožavao - Ova glumica je njegova "Bela žena"

Instagram

 

Svadbenom veselju su prisustvovale mnogobrojne kolege: Nina JankovićNataša NinkovićSergej TrifunovićBane Trifunović sa suprugom Tihanom Lazović. Dok su tim deveruša sačinjavale njene koleginice, ali i drugarice Iva Ilinčić, koja je i uhvatila bidermajer, kao i Miona Marković.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading