Marko Janketić

Peto unuče stiglo: Marko Janketić dobio drugo dete, prelepo ime za novog člana divne porodice

Autor:

16.03.2023 12:40

Foto: Jovanka Bojković

Foto: Jovanka Bojković

Glumac Marko Janketić postao je tata drugi put, a srećne vesti je na društvenim mrežama otkrila njegova majka, takođe glumica, Svjetlana KneževićGlumac Marko Janketić postao je otac drugi put. Srećne vesti brzinom svetlosti proširile su se u javnosti i to samo nekoliko sekundi pošto je njegova majka, takođe glumica, Svjetlana Knežević na Instagramu napisala:

- Maločas se rodila Lenka, Marijina i Markova, moje peto unuče.

Pročitajte Porodica kao pokretač - Nova uloga koja je poznatog glumca promenila iz korena

Facebook printscreen

 

Glumac Marko Janketić pre dve godine postao je tata još jedne devojčice, ali o privatnom životu nikada nije želeo mnogo da priča. Odmeren i diskretan kad je privatni život u pitanju, u želji da zaštiti svoje najbliže, prvi put je pre nekoliko meseci za magazin Gloria otkrio da uživa u ulozi oca, kao i da sa svojom izabranicom na proleće očekuje još jednu bebu.

- Mama je divna žena, ne bavi se javnim poslom. Razumeli smo se i sporazumeli iz prve, što je, pored velike ljubavi i međusobne privlačnosti, presudno uticalo da izgradimo kvalitetan odnos - objašnjava Marko i nastavlja:

Dalibor Danilović

 

- Ima jedan divan stih iz pesme “Na Bogojavljensku noć” Đorđa Balaševića koji kaže: “Bila je moja ljubavnica, saborac i najbolji drug.” To su tri najvažnije kategorije koje su presudne za vezu. Da imate strast, da budete saborci i bijete iste bitke, a ne svako svoju, i da jedno drugome budete najbolji drug.

Jer ima nešto što se ne govori nikome osim najboljem drugu, odnosno partneru. Sve to me je privuklo, nas dvoje imamo iste ideje o tome kako život treba da izgleda, iste ciljeve i vizije - priznao je ponosno glumac.

Pročitajte Ujakova radost - Osmeh blista na licu Marka Janketića

Privatna Arhiva

 

Sin doajena srpskog glumišta Mihaila Miše Janketića odrastao je u velikoj porodici, sa bratom i dve sestre, i voleo bi da i sam stvori takvu.

- Mi Janketići smo privrženi jedni drugima i negujemo tradicionalne vrednosti. Gledam moju majku Svjetlanu, ona je sad udovica, ali nije sama. Deca su oko nje, ima unučiće, potomstvo koje je sad udvostručeno, volimo je i pazimo.

Naravno, roditelji ne bi trebalo da prave decu da bi ih ona kasnije pazila, ali to je lepo i normalno. Pažnju koju smo mi dobijali od naših roditelja sad uzvraćamo i svojoj deci i roditeljima.

Boško Karanović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading