Mina Sovtić samouvereno gazi stopama slavne majke: Na ovaj korak bi se retko ko usudio

Autor:

09.11.2021 21:45

Foto:

Foto:

Ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić svoj neverovatni talenat i nesvakidašnju lepotu bez sumnje nasledila je od majke, no na ovaj potez, koji je mlada glumica povukla, retko ko bi se usudio.



Mlada i atraktivna glumica Mina Sovtić (26) trudi se da svoje ime izgradi na osnovu svog talenta, mimo slavne majke Anice Dobre (58). Mlada glumica domaćoj publici predstavila se u serijama 'Koreni' i 'Žigosani u reketu', da bi posebno mesto u srcima domaće publike obezbedila ulogom u popularnoj seriji 'Ubice mog oca'.

Pročitajte i Ćerka poznate glumice Mina Sovtić - Sve ima svojih prednosti i mana, na kraju sve dođe u balans!

Boško Karanović

 

No lepa Mina ne planira tu da se zaustavi, a njeno pojavljivanje u seriji 'Crna svadba' izazvalo je dosta komentara. Naime, glumica je odlučila da pristane na snimanje intimnih scena na setu, što je nešto što pojedinim damama zaista teško pada. No Mina je pokazala svoju odlučnost, te profesionalnost i bez problema je snimila pomenute scene. Pored Mine, u pomenutom projektu učestvuju i neka poprilično jaka imena domaće scene kao što su Nikola Kojo, Jelena Đokić, Nebojša Milovanović...

 

 

Njena slavna majka Anica može da bude ponosna na ćerku, s obzirom da Mina besprekorno predstavlja svoju porodicu kako na sceni, tako i van nje, a nema sumnje da ukoliko nastavi da demonstrira ovaj nivo profesionalizma i talenta Mina ima šansu i da nadmaši karijeru slavne majke, što bi Anicu bez sumnje učinilo i te kako ponosnom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading