Mina Sovtić

Ovo je bakin ponos: Ćerka Anice Dobre konačno pokazala naslednicu (foto)

Autor:

24.05.2023 19:00

Foto: Stefan Tomašević

Foto: Stefan Tomašević

Ćerka Anice Dobre pokazala naslednicu, kadrovi su prelepi



Mina Sovtić prošle godine izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku Luki Nikoliću, a par se nedavno ostvario u ulozi roditelja.

Monika Pavlović

 

Ćerka Anice Dobre se porodila i na svet donela devojčicu čije ime još uvek nije poznato javnosti. Glumica svoju privatnost vešto krije, pa tek ponekad sa pratiocima na društvenim mrežama podeli neki porodični trenutak.

Pročitajte Strah od leptira i antistres trikovi - Razotkrivamo Minu Sovtić

Tako je najnovija footgrafija koja je osvanula na Mininom profilu privukla veliku pažnju, posebno jer je upravo to jedina fotografija na kojoj je novopečena mama sa ćerkom.

Instagram

 

Mina je jedan sunčan dan provela u šetnji Kalemegdanom. Dok je ćerkica bezbrižno spavala u kolicima, glumici su društvo pravili kućni ljubimci, a kada se vratila kući pokazala je svoju naslednicu čije su čipkane bele čarapice raznežile mnoge Minine pratioce.

Instagram

 

Inače, ćerka Anice Dobre tokom trudnoće nije objavljivala nikakve fotografije, a da se porodila saznalo kada je prilikom gostovanja u jednoj emisiji spontano izjavila: "Rečenica spava kao beba je jedna velika laž, barem iz mog iskustva. Beba mi ne spava nikad”.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading