Mina Sovtić

Potvrda prave ljubavi: posle venčanja, ćerka Anice Dobre napravila svadbu za pamćenje

Autor:

05.09.2022 12:41

Foto:

Foto:

Venčanje Mine Sovtić: raskošna svadbena proslava po maminoj želji



Venčanje Mine Sovtić: mlada glumica, ćerka naše istakunte umetnice Anice Dobre, je nakon sklopljenog građanskog venčanja u aprilu koje je bilo intimno, sa svojim dugogodišnjim izabranikom Lukom Nikolićem, upriličila crkveno venčanje na Kalemegdanu. Naime, kako dolikuje mlada je nosila venčanicu, a iz crkve su je izvele šest devojčica obučenih u belo, noseći korpe sa cvećem. Njena majka je ponela elegantnu, sivu toaletu, dok je izlazila iz crkve, praćena devojčicama koje su nosile bele haljine. Svadbeno veselje je nastavljeno u jednom prestoničkom restoranu, gde su mladenici uživali sa svojim najbližima i kolegama, đuskajući do ranih jutarnjih sati.

Instagram screenshot @ivailincic

 

 

Pročitajte Kome je srce poklonila Mina Sovtić

 

Mlada je imala dve venčanice, haljina za crkveno venčanje je bila optočena čipkom na dugačke rukave i sa dugačkim belim velom u kombinaciji sa nakitom koji je imala na glavi, dok je za restoran imala nešto drugačiju i neobičniju varijentu, satenske bele haljine koja pada, prateći liniju tela sa rukavima koji su prosečeni. Svadbenom veselju su prisustvovale mnogobrojne kolege koje su delile ovaj radostan dan sa Minom i Lukom, a među prisutnima su bili: Nina Janković, Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Bane Trifunović sa suprugom Tihanom Lazović. Dok su tim deveruša sačinjavale njene koleginice, ali i drugarice Iva Ilinčić, koja je i uhvatila bidermajer, kao i Miona Marković.

Instagram screenshot @janjickristina

 

 

Nakon intimne ceremonije sklapanja građanskog braka, Mina je ispunila želju svojoj majici, Anici, koja je htela da za svoju jedinicu priredi raskošnu svadbenu proslavu, koja je u vikendu za nama i upriličena. Glumica koje je poznata po ulogama u domaćim serijama, kao što su: "Ubice mog oca", "Žigosani u reketu", "Besa", "Crna svadba" i drugim, prisutna je u pozorištu, u predstavi "Ljubav u Savamali" koju igra u Zvezdara teatru. Pored televizijskog i pozorišnog angažmana, Mina se bavi i sinhronizacijom animiranih i igranih filmova na srpski jezik, kao što su: "Ralf rastura internet", "Lepotica i zver".

Instagram screenshot @natasaninkovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading