Vesna Zmijanac

Operacija na otvorenom srcu je gotova, oglasila se Nikolija: Vesna je pre svega moja majka, molim vas...

Autor:

09.03.2023 16:33

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac danas je podvrgnuta operaciji na otvorenom srcu kako bi joj bio ugrađen bajpas, njena ćerka Nikolija obratila se javnosti zvaničnim saopštenjem



Čitav dan javnost je na nogama jer je pevačica Vesna Zmijanac hitno operisana u Kliničkom centru u Beogradu. Folk zvezdi je ugrađen bajpas, operacija je protekla u najboljem redu, a lekari su rekli da će pevačica kroz nekoliko dana moći da napusti odeljenje kardiologije.

Pročitajte Lekari su dali sve od sebe - Operacija na otvorenom srcu Vesne Zmijanac gotova, Nikolija sve vreme bila uz majku

ATA Images

 

Sve vreme uz Vesnu su bili njena ćerka Nikolija i zet Relja. Kako je sve ovo veoma stresno za porodicu, ćerka Vesne Zmijanac odlučila je da se obrati javnosti zvaničnim saopštenjem, koje vam prenosimo u celosti.

- Kao što ste verovatno pročitali mama je uspešno operisana, i sada joj sledi oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi i doktorima koji su je operisali. Uz molbu novinarima da je u ovom trenutku mami kao i meni potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive ni oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je mama dobro, i da će svakim danom biti sve bolje. Hvala na razumevanju - napisala je Nikolija.

ATA Images

 

Operacija na otvorenom srcu bila je jedino rešenje 

Izvor blizak Vesni Zmijanac za Kurir je ispričao da je ugradnja bajpsa zaista bilo jedino rešenje, te je pevačica odmah pristala na istu.

- Vesni su lekari krajem prošle nedelje pokušali da urade kraću i bezazleniju intervenciju, ali ona nije urodila željenim rezultatom. Ona je od tada bila na kućnom oporavku, da bi tokom ove nedelje ponovo bila primljena na kliniku gde su je pripremali za današnji zahvat tokom kog treba da joj se ugradi bajpas - rekao je izvor i dodao: 

- Vesna je dobrog zdravstvenog stanja, kako fizički tako i psihički. Pritisak koji je bio izuzetno visok i dostizao vrednosti 250/180 u prethodnim danima je stabilizovan jer je ona slušala savete lekara. Mirovala je i odmarala se, nije se izlagala naporima, a bila je i na posebnoj dijetalnoj i zdravoj ishrani.

Pročitajte Pojavio se na nastupu Vesne Zmijanac i zapevao - Verujete li da je ovo Milan Stanković? (video)

Andreja Damnjanović

 

Podsetimo, Vesni Zmijanac ovo nije jedini zdravstveni problem s kojim se susrela u prethodnom periodu. Pevačica je imala problem i sa štitastom žlezdom, o čemu je otvoreno govorila. 

- Ja se 15 godina borim sa štitnom žlezdom, ali živim sa tim. Mnoge žene je odstrane, ali ja se plašim operacije. Nemam razloga da idem pod nož jer nije ništa strašno. Kad bih se odlučila na taj korak pre bih pristala da me operišu lekari u Srbiji nego u inostranstvu. Našim doktorima više verujem, nekako su drugarski nastrojeni prema pacijentima - kazala je jednom prilikom Vesna. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading