Dejana Bačko

Porodila se "devojka sa krilima": Dejana Bačko na svet donela devojčicu, ime nosi jaku simboliku (foto)

Autor:

25.02.2023 10:30

Foto:

Foto:

Dejana Bačko se porodila, na svet donela devojčicu prelepog imena



Naša paraolimpijka Dejana Bačko se porodila! Ona i njen suprug Marko Nežić postali su roditelji devojčice, čime su se pohvalili na Instagramu.

„Bože, hvala ti na ovom poklonu!“, stajalo je u opisu Dejanine fotografije na kojoj sa osmehom na licu leži pored svoje naslednice, a komentari su se samo nizali.

Pročitajte Vreme je za bebe - Vuk Kostić jedva čeka da postane tata

 

 

"Sad si mama sa krilima, beba je prelepa", "Bravo, neka je Lara živa i zdrava", "Čestitamo", napisali su neki od pratioca. Dejanina i Markova ćerka dobila je ime Lara, koje potiče iz grčkog jezika i znači pobeda.

Pročitajte Spremna za najvažniju ulogu u životu - Marija Šerifović progovorila o trudnoći, beba će biti...

 

 

Inače, osim što je šampionka u paratekvondou, Dejana Bačko je i slikarka, a takođe se bavi i streličarstvom. Iako je rođena bez ruku, nije dozovlila da je hendikep sprečava u obavljanju svakodnevnih obaveza, a sa svojim pratiocima kojih je više od 87 000, često deli svakodnevne aktivnosti, kao i omiljene hobije.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nena

27.02.2023 20:40

Srce drago,želim Ti svu sreću sveta i Tvom suprugu , Lari dobrodošlicu,živi ,zdravi i srecni bili sto godina !!! Ti si jedna lepa i hrabra mama i svaka čast na svemu što si u životu postigla. Lara vam je oboma najveći trofej , preslatka je srecica malena. Živeli!!!!🥂🌼🍀🌺💐🧚♥️♥️♥️