Nemanja i Mina

Vreme je za bebe: Nemanja Nedović postaje otac!

Autor:

19.01.2023 21:12

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Nemanja Nedovic postaje otac, sreći nema krajaNemanja Nedović i Mina Milutinović potaće roditelji, prenosi Kurir.

Lepa manekenka je u blagoslovenom stanju, a budući da se radi o ranoj trudnoći, radosne vesti su preneli samo najbližima.

Pročitajte Kao Žizel Bundšen i Tom Brejdi - pogledajte idilu u kojoj živi naš mladi par

Instagram

 

- Kada su saznali da je u drugom stanju Mina je bila presrećna, pa je odmah pozvala Nemanju. Njihovom ushićenju nije bilo kraja. Kako je Mina na početku trudnoće, žele da sve prođe kako treba, prvi kvartal trudnoće, a onda će i javno pričati o srećnim vestima. Za sada kriju jer žele da samo oni uživaju u lepim momentima. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu i njegovoj sreći nema kraja - kaže izvor blizak paru i dodaje:

Pročitajte Nemanja Nedović i njegova supruga doneli odluku - Nećemo se zadržati samo na poljoprivredi!

Hellomagazin

 

- Mina nije razmažena trudnica. Pokušava da Nemanju isprati, pa je išla i na sportske događaje na kojima je pozvan on. Jedno drugome su velika podrška. Nemanja je prati i na preglede i vode računa da trudnoća protekne u najboljem redu.

Pročitajte Nemanja Nedović i Mina Milutinović - Naša atinska razglednica

Instagram

 

Mina i Nemanja su 2020. godine izgovorili sudbonosno „da“ na intimnoj ceremoniji u najužem krugu ljudi, a u avgustu 2022. venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

- Mladi smo oboje, ali to je svakako životni cilj. Da li će biti uskoro ili će malo sačekati, videćemo. Kada bismo dobili sina, iskreno mislim da bi Nemanja preferirao da se bavi fudbalom, jer je Nemanjina neostvarena želja taj fudbal. Možda bi kroz to ostvario svoje želje. Ja ću prepustiti to deci, neka to bude njihov izbor. Šta god to bude bilo, uvek ćemo biti uz njih, naravno - rekla je jednom prilikom Mina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading