Mina Milutinović

Trudna Mina Milutinović u uskoj haljini je tema dana, najnovije fotografije

Autor:

16.05.2023 15:00

Foto:

Foto:

Izgled Mine Milutinović oduševio je sve, nikad lepša trudnicaMina Milutinović i Nemanja Nedović početkom godine obradovali su javnost vestima da će postati roditelji.

Manekenka i košarkaš sa nestrpljenjem iščekuju rođenje ćerkice koja će nositi ime Talija, a u duhu zapadnjačkih običaja Mina je organizovala popularnu "baby shower" žurku gde je okupila svoje najbliže prijateljice.

Pročitajte Budući roditelji - Mina i Nemanja na leto očekuju devojčicu, nosiće jedinstveno ime... (foto)

Instagram

 

Žurka je održana u jednom poznatom prestoničkom restoranu u kome je dekoracija bila bajkovita. Pastelni roze tonovi preovlađivali su ambijentom, a u ženstvenom raspoloženju bila je i buduća mama koja je nosila pripijenu haljinu nežno roze boje.

Pročitajte Venčanica kao iz bajke, džet-set, pevačice, NBA zvezde - Pogledajte nestvarne kadrove gala svadbe Nemanje Nedovića

Instagram

 

Mina je blistala u uskoj kreaciji koja je isticala njen trudnički stomak i pokazivala da osim njega gotovo da nema ni kilogram viška.

Instagram

 

Supruga Nemanje Nedovića nije skidala osmeh sa lica, pa je jasno da u trudničkim danima uživa baš kako dolikuje što se dalo primetiti na fotografijama koje je podelila na svom Instagram nalogu.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading