Nemanja Nedović i Mina Milutinović: Naša atinska razglednica

Autor:

04.02.2021 18:00

Foto:

Foto:



Nakon bajkovitog venčanja koje su organizovali prošlog avgusta, košarkaš Panatinaikosa Nemanja Nedović (29) i manekenka Mina Milutinović (25), koja je uzela muževljevo prezime ali je zadržala svoje na instagramu - zbog posla, preselili su se u Atinu. Ovo nije prvi put da menjaju mesto prebivališta zbog Nemanjine karijere, živeli su u Valensiji, zatim u Malagi i Milanu, a sada se polako navikavaju na život u glavnom gradu Grčke. (Pročitaj: Činkve Tere je područje koje nikog ne ostavlja ravnodušnim, a potpuno je opčinilo i glumicu Tijanu Čurović)

- Moram priznati da smo oboje priželjkivali da Nemanja jednog dana zaigra u Atini, kako bismo bili u prilici da je doživimo na pravi način. Grad je prelep i vidim da se Nemanji više dopada od Milana, u kome sam ja baš uživala. Kad smo stigli u Atinu sredinom avgusta, dočekalo nas je fenomenalno vreme, koje je potrajalo sve do sredine oktobra, pa smo svaki slobodan dan koristili da idemo na plažu. Ne postoji ništa lepše od toga. Najlakše smo se navikli na klimu, ali ovo je i grad koji pruža mnogo mogućnosti, stalno imate šta da radite i nikad vam nije dosadno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624)

Prelazak u Panatinaikos bio je, ispostavilo se posle pola godine, odličan potez za nekadašnjeg reprezentativca Srbije. Nemanja igra odlično i jedan je od najboljih strelaca Evrolige.

- Cela sezona mi je jako dobra, pružam odlične igre. Ništa nisam posebno menjao, sem što sam počeo da meditiram. Mislim da mi meditacija mnogo pomaže, ne samo u igri već i u svakodnevnom životu. Ipak, najbitnije je to što sam se stvarno dobro pripremio za ovu sezonu. Kada je prošla prekinuta zbog korone, nisam stao sa pripremama, što znači da sam konstantno trenirao pet meseci. I vide se rezultati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624)

Zbog dobrih igara brzo je postao omiljen među navijačima, koji su mu dali nadimak Nemanijak.

Planovi o velikoj porodici

Mina trenutno manje snima i nosi revije, ali zato kuje velike planove za privatni biznis.

- Trenutno sam u procesu stvaranja svog brenda, koji će biti baziran u Italji. Na tome radim sa najboljom prijateljicom iz Italije, ali ne bih ništa više od toga otkrivala, biće vremena, a i da ne pričam mnogo dok se ne ostvari. Jako verujemo u to što radimo i ozbiljne smo u tome. Nije mala stvar kreirati nešto svoje, ali čini mi se da smo na dobrom putu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Brak ništa nije promenio u njihovom odnosu. O potomstvu trenutno ne razmišljaju, ali maštaju o velikoj porodici.

- Čini mi se da smo ulaskom u brak samo ojačali naš odnos i nadogradili našu ljubav. Oboje cenimo brak kao instituciju, ali smo oduvek poštovali i odnos koji imamo. Ništa drastično se nije promenilo kod nas, samo se još više poštujemo. Po prirodi smo privrženi porodici i volimo decu, pa oboje sigurno želimo da, jednog dana, imamo mnogo dece i mnogo pasa u kući - konstatuje Mina. (Pročitaj: Jelena Janković pokazala trudnički stomačić i oduševila fanove na teniskom turniru)

Ceo intervju sa Nemanjom i Minom pročitajte u štampanom izdanju magazina Gloria

Lana Dedić

Autor