Kao Žizel Bundšen i Tom Brejdi: pogledajte idilu u kojoj živi naš mladi par

Autor:

05.06.2021 15:00

Foto:

Foto:

Nakon povratka iz Atine, košarkaš Nemanja Nedović i njegova supruga, manekenka Mina Milutinović Nedović, vreme provode na svom imanju blizu Fruške gore, na kom uživaju u šetnjama, uzgajanju organskih biljaka i druženjima s prijateljima



Na 40 minuta vožnje od Beograda, košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović (30) i njegova supruga, manekenka Mina Milutinović Nedović (26), napravili su porodičnu oazu u kojoj provode svaki trenutak kad su u Srbiji. Na imanju nadomak Fruške gore uživaju sa dva psa, zlatnim retriverom Mangom i lagotom romanjolom Čokom, a najviše vole kad im u goste dođu roditelji i prijatelji.

Pročitajte i Žizel Bundšen napunila 40. godina - Manekenka organizovala neobično slavlje (foto)

Jakov Simović/Gloria

 

- Imanje smo kupili prošle godine, malo pre svadbe koju smo na njemu pravili u avgustu. Tu nije bilo ničega sem stare drvene kućice. Sredili smo ceo prostor, renovirali ga i zasadili baštu i voćnjak. Ovde boravimo tokom letnjih meseci. U Beogradu, gde živimo u stanu, sve nam je vezano za posao, a na imanju se odmaramo i uživamo - otkriva manekenka.

Vikendice u okolini jezera Komo i mesta Portofino, koje su obilazili kad god su u Milanu imali slobodno vreme, poslužile su im kao inspiracija za uređenje kuće koja je udaljena od gradske vreve i gde se umesto automobilskih sirena i motora čuju ptičice i zrikavci. Čim je videla imanje, Mina je znala da će na njemu niknuti bašta, i to ne bilo kakva, već organska.

Pročitajte i Nemanja i Mina izgovorili bračne zavete uprkos pandemiji!

Jakov Simović/Gloria

 

UBIRANJE PLODOVA

Osim povrća i voća, zasadili su još nešto što ne raste na našim prostorima.

- Posadili smo samo ono što mi volimo da jedemo. Morali smo da imamo trešnje, to je moje omiljeno voće. Tu su i limun, začinsko bilje, lubenice, jagode. Od povrća spanać, razne salate, luk, paradajz, paprika, tikvice, krompir. Čak smo probali sa pistaćima i bademima, nadamo se da će uspeti. Sve je ulepšano lavandom i sa mnogo cveća. Predivno je kad se ujutru probudite i znate da ne morate da odlazite na neko drugo mesto po namirnice, samo se uputite u svoju baštu i uberete ono što ćete jesti za doručak, ručak i večeru. To stvara jedan poseban osećaj, ritual, i ne može se porediti ni sa čim - priča Mina.

Pročitajte i Nemanja Nedović i Mina Milutinović - Naša atinska razglednica

Jakov Simović/Gloria

 

Iako Minin i Nemanjin stil života neodoljivo podseća na onaj koji vode manekenka Žizel Bundšen i sportista Tom Brejdi, još uvek nemaju svog kuvara, ali su podelili uloge u kuhinji.

- Žizel je nešto posebno, njen karakter, stil, velika je inspiracija i osoba na koju čovek treba da se ugleda. Od nje i Brejdija možete mnogo toga da naučite, posebno kad je zdrav život u pitanju. I oni imaju organsku baštu u svom dvorištu, znam da imaju i ličnog kuvara. Nemanja bi voleo da i mi pronađemo kuvara koji bi spremao po našem ukusu, ali zasad sam ja zadužena za doručak i ručak, a on za večere. On bolje priprema meso, majstor je za biftek koji obožava da jede. Kad nam dođu prijatelji, često pravi roštilj. S obzirom na to da smo tokom godine odvojeni od prijatelja i porodice, preko leta provodimo sa njima svaki mogući trenutak i neko je uvek ovde sa nama. Organizujemo žurke, kupanja u bazenu, roštiljanja... Nabavili smo i profesionalnu opremu za pecanje, kupili smo kvad i bicikle za vožnju oko jezera, a u planu nam je da instaliramo projektor kako bismo mogli da gledamo filmove napolju ušuškani oko vatre.

Pročitajte i Čuvari plaže - Savršen odmor Žizel Bundšen i Toma Brejdija (foto)

Jakov Simović/Gloria

 

Celo leto će sigurno provesti na imanju.

- To nam je namera, treba završiti još neke stvari oko kuće, ali videćemo - kaže Nemanja, kome je istekao ugovor sa Panatinaikosom pa još uvek ne zna u kom klubu nastavlja sezonu. Ceo tekst u našoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading