Nemanja i Mina izgovorili bračne zavete uprkos pandemiji!

Autor:

11.08.2020 18:35

Foto:

Foto:



Atraktivna manekenka Mina Milutinović (25) i naš proslavljeni košarkaš Nemanja Nedović (29) venčali su se na intimnoj ceremoniji u popularnom izletištu u blizini Beograda, čime su krunisali petogodišnju emotivnu vezu. U prisustvu najbliže familije i najboljih prijatelja, mladenci su se obavezali na večnu ljubav na otvorenom prostoru, okruženi zelenilom. Reprezentativcu Srbije i odskora članu atinskog Panatinaikosa kumovao je nekadašnji saigrač iz Crvene zvezde i dobar prijatelj Filip Čović.

Nakon ručka i dnevne proslave, usledila je večernja žurka pored bazena. Svi prisutni su se dodatno opustili uz zvuke domaće pop muzike, a mlada je iskoristila priliku i elegantne štikle zamenila udobnim košarkaškim patikama kako bi mogla neometano da đuska. Vrhuncu atmosfere doprineo je vatromet na kraju večeri.

Ljubav mladog para odolela je mnogim izazovima svih ovih godina, naročito kada su zbog posla i studija bili razdvojeni i po nekoliko meseci.

- Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno - priznala je Mina u jednom intervjuu za Gloriju i dodala da “ništa nije teško kada nekoga volite i znate da je to ono pravo”.

Vrlo brzo nakon te izjave desila se romantična veridba na Maldivima prilikom koje se lepa manekenka rasplakala.

- Trenutno sam najsrećnija devojka na svetu. Momenat kada me je Nemanja zaprosio jedan je od najlepših u mom životu - rekla je tada za Gloriju.

Nekadašnji reprezentativac ovog leta je napustio Olimpiju iz Milana za koju je nastupao poslednje dve godine. Kako je postigao dogovor s grčkim Panatinaikosom, izvesno je da će bračni par Nedović ubuduće živeti u Atini.

goran.anicic

Autor