Dragana Mirković

Kad Dragana slavi 55. rođendan: Kadrovi iz dvorca Ebenfurt će vas oduševiti! (foto)

Autor:

18.01.2023 20:00

Foto:

Foto:

Rođendan Dragane Mirković obeležen je u dvorcu EbenfurtFolk zvezda Dragana Mirković danas je napunila 55 godina. Na pevačicinom Instagram profilu osvanule su brojne čestitke među kojima se posebno izdvojila ona od supruga Tonija. "Srećan rođendan ljubavi moja", napisao je njen muž, a odmah za njim usledila je čestitka i od sina Marka.

Pročitajte Svi pričaju o romansi Une i Marka - Dragana otkrila istinu, iznenadila sve

Instagram

 

"Srećan rođendan najboljoj mami na svetu", glasila je Markova poruka.

Instagram

 

Dragana je za svoju rođendansku proslavu blistala u puder-roze haljini sa šljokicama preko koje je nosila beli blejzer. Slavljenica je ushićeno pozirala sa balonima u obliku broja 55, dok se na jednoj fotografiji vidi tavanica njenog dvorca Ebenfurt oslikana u stilu bečkog rokokoa.

Pročitajte Ona zaista nema konkurenciju - Ovako Dragana slavi Badnje veče, raskošna trpeza i dekoracija koja oduzima dah (video)

Instagram

 

Tu je bila i torta takođe u roze boji, ukrašena cvećem i makaronsima. Iako je Dragana podelila samo nekoliko kadrova iz porodičnog doma, ako je suditi po osmehu na ovim fotografijama atmosfera je bila sjajna, a sigurni smo da je pravo slavlje tek usledilo.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading