Tanja Savić

Tanja Savić ponovo srećna: Verujem u brak i priželjkujem još dece

Autor:

08.01.2023 16:00

Foto: Jovanka Bojković

Foto: Jovanka Bojković

Tanja Savić priznaje da joj život nije uvek bio lak kao pesma, ali da je nakon velikih bura i oluja na svim poljima ipak dobila samo najbolje - ljubav porodice i aplauze publike



Višegodišnja pauza koju je napravila nakon udaje i odlaska u Australiju donela je pevačici Tanji Savić (37) najveće radosti kroz ulogu majke, ali i brojne neprijatnosti zbog kojih je odlučila da stavi tačku na brak sa ocem svojih sinova Maksima (12) i Đorđa (10). Na karijeru je ipak stavila tri tačke i nakon mučnog perioda, prvo bez nastupa u Australiji, a onda bez dece u Srbiji, uspela život da dovede u red i zablista novim sjajem.

Pročitajte Obrt - Tanja Savić moli Dušana da joj se javi

Instagram

 

- U Australiji sam provela četiri godine, ali sam dolazila u Srbiju sa željom da se vratim na scenu. Bilo je teško, mnogo teže nego na početku moje karijere. Sve to vreme nedostajale su mi estrada i muzika, pratila sam preko interneta muzičke emisije i vuklo me je sve to. Ne mogu reći da imam biografsku pesmu, ali možda je Marina Tucaković u pesmi “Za moje dobro”, odnosno u stihu “Jer samo dobrim curama uvek se ružno dešava”, nažalost predvidela moj tadašnji ljubavni život. Naravno, majčinstvo je najlepše što mi se dogodilo i to nema cenu. Sada mi je jako lepo, četvrti studijski album vinuo me je na vrh gde je odavno trebalo da budem. Ostvarena sam kao majka i kao pevačica. Maštam o velikom solističkom koncertu, možda baš u Areni.

Nakon dinamičnih nastupa vikendom, kada joj u pomoć za čuvanje sinova priteknu članovi najuže porodice, Tanja se umesto u Beograd vraća u rodno Smederevo, u dom koji je opremila za decu i sebe. U maloj sredini i sa ljudima koje poznaje pronašla je dugo traženi mir.

Pročitajte Dušan Jovančević oštro o bivšoj ljubavi - Što mi je rodila decu? Oglasila se i Tanja

Jovanka Bojković

 

Pevačica priznaje da je, uprkos podršci porodice, veoma izazovno biti majka dvojice dečaka, pogotovo posle mučne borbe da vrati starateljstvo nad njima kada ih je otac, bez njenog odobrenja, na duže od godinu odveo u Australiju. Uspeva da postavi pravila, ali je ipak prema Maksimu i Đorđu popustljivija nego ranije.

- Sinovima sam mesecima morala da objašnjavam šta se dogodilo. Nakon godinu i po dana, koliko su sa mnom, ne mogu da se uporede sa onim kakvi su bili kad su došli. Na početku su negodovali što su se vratili u Srbiju, ali s vremenom su shvatili da je ovo njihova oaza mira, da nema nikakve opasnosti, da uz mene mogu da se opuste i da ne strepe od kažnjavanja i vike na koje su navikli kod tate. Sa ove tačke gledišta, mogu da kažem da su moja deca jako srećna u Srbiji. Pored muzike, vole sport, Đorđe da igra fudbal, a Maksim boks i plivanje. Planiram da na proleće Maksima upišem u veslački klub u Smederevu.

Privatna Arhiva

 

Tanja Savić od ljubavi ne odustaje 

Iako već neki period sama vaspitava sinove, kaže da se dečaci čuju sa ocem i da bi im sigurno značilo da ta komunikacija bude ispunjenija ljubavlju i razgovorima.

- Dečaci su u uzrastu kada postavljaju mnogo pitanja, tu sam uvek da im odgovorim, ali bi to možda bilo drugačije kada bi im neke stvari tata objasnio. On mene ne zanima, ali to ne znači da treba da budem loša i osvetoljubiva prema njemu. Sve sam mu oprostila zbog sopstvenog mira, ne čujemo se i nije deo mog života, ali verujem da bi Maksim i Đorđe bili srećni da on dođe da ih vidi i da se malo više uključi u njihov život.

Pročitajte Tanja Savić oštro demantovala pisanja medija - Nisam se pomirila s mužem, on ima poremećaj ličnosti

Jovanka Bojković

 

U pauzama brige o deci i veoma posećenih nastupa u zemlji i inostranstvu oseća da još nije vreme za novu ljubav, ali će srodnoj duši krenuti u susret čim je prepozna. Nije kao u pesmi “žena u ljubav ranjena”, već romantična žena koja i dalje veruje u najbolje.

- Uopšte mi nije važno kako će moja srodna duša izgledati, da li će biti visok ili nizak, kako će se zvati. Samo mi je bitno da budem srećna pored njega. Možda i da imam još dece. Ako me zdravlje posluži i ako moji sinovi to požele, zašto da ne. Verujem i dalje u ljubav i brak bez obzira na sve što mi se desilo.

Maja Guzijan

Autor

Komentari. (0)

Loading