Suprug Tanje Savić ponovo preti otmicom dece!

Autor:

23.06.2021 13:20

Foto:

Foto:

Tanja Savić je vratila decu u Srbiju i taman kada smo pomislili da se ova drama završila, oglasio se njen suprug Dušan Jovančević



Jovančević je, naime, od kada je Tanja izdejtvovala da vrati decu u Srbiju, imao niz kontradiktornih informacija, od toga da je podneo zahtev za razvod do toga da bi sve učinio da njih četvoro ponovo žive kao porodica.

Pročitajte i Ispovest Tanje Savić nakon susreta sa decom - Ne plašim se više ničega!

Ata Images

 

A sada istakao da za njega ne postoji granica koju ne bi prešao za svoju porodicu, pa čak bi opet, kako je objasnio, decu oteo od majke.

Pročitajte i Agonija Tanje Savić konačno dobila epilog

Instagram

 

- Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke - rekao je Jovančević bez imalo osećaja i dodao da je sa sinovima u stalnom kontaktu - izjavio je Dušan, prenosi "Kurir".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Milka

24.06.2021 08:39

Ovo je sve njihova izmisljotine da bi se svaki dan pisalo o Tanji jer je to bitno za njenu pevacku karijeru, tako ce se ljudi sazaljevati pa ce ona dobijati vise nastupa. On je decu odveo u Australiju u dogovoru sa njom jer je u Srbiji bilo tada vanredno stanje, onda je ona konacno otisla po njih da budu ovde sa njom za raspust a pocetkom septembra kad pocinje skolska godina otac ce doci po njih i odvesce ih opet u Australiju i sve ce to biti u dogovoru sa njom a ona ce pricati da ih je oteo. To sve oni rade tako da bi pevacica dobila sto vise ponuda za nastupe narocito iz dijaspore gde se dobro placa a zasto ona do sada nije otiska po sinove u Australiju i to je jasno, snimala je ovde spot za novu pesmu a dobijala je i veliki broj nastupa jer se nasa dijaspora sazalila. Videcemo da ce biti ovako - on ce doci ovde krajem avgusta, decu ce odvesti opet u Australiju a ona"jadna" opet ce poceti da kuka kako joj je oteo decu. Sve je to njihova dogovoru.

Jasna Simonovic

24.06.2021 10:17

Kako vas nije sramota da izvlacite recenice van konteksta i to u naslov! Covek je otac dece i sigurno im zeli najbolje, i nije ih odveo na Mars, vec u dom u kome su rodjeni...