Ivica Dačić

Gde baš tad?! Da li ste znali da je na ovaj dan rođen Ivica Dačić?

Autor:

04.01.2023 16:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Rođendan Ivice Dačića malo ko zna kada je, iznenadićete se



Oni koji prate političku karijeru Ivice Dačića sigurno znaju da on ne slavi svoj rođendan. Razlog je samo jedan i krije se u samom datumu kada je ministar spoljnih poslova rođen.

Pročitajte Otac će uskoro moći da sahrani sina - Laćino telo stiže u Srbiju, Ivica Dačić se oglasio, otkrio detalje obdukcije

Profimedia

 

Naime Ivica Dačić (57) gostovao je u emisiji "Amidži šou" i Ognjen Amidžić mu je na samom početku čestitao rođendan koji je bio 1. januara, a Ivica je otkrio da ne slavi rođendane.

- Ne slavim više rođendane, pošto me je sramota da kažem koji je po redu. Bilo je složeno. Meni je rođendan 1. januara, to je najnezgodniji dan za rođendan, zato što svi slave Novu godinu, a u suštini ne znaju da slave moj rođendan. Ove godine sam se spasio, dva puta sam već za Novu godinu bio na inauguraciji brazilskog predsednika. Po njihovom ustavu, kad se izabere novi predsednik, mora 1. januara da bude inauguracija, svi dolaze tad, niko ne dolazi sa prevelikim dobrim raspoloženjem. Uglavnom padne na mene da ja idem na te događaje, dva puta sam već bio - rekao je ministar kroz osmeh.

Boško Karanović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading