Jana Milić Ilić

Kakav završetak godine: Slavlje u domu Jane Milić Ilić, čestitke se samo nižu

Autor:

31.12.2022 14:00

Foto:

Foto:

Glumica Jana Milić Ilić danas je nikad srećnija, čestitke se samo nižu



Dvostruko slavlje glumice Jane Milić Ilić. Umetnica koju je proslavila serija "Istine i laži" na ispraćaju 2022. godine slavi i rođendan. S obzirom na to da je napunila 41. godinu i "načela" petu deceniju života, otkriva da to nije shvatila dramatično, jer je uverena da osoba mora mnogo više da vodi računa o svom duhu, mentalnom i fizičkom zdravlju. 

Proslavama u domu Jane i njenog supruga, producenta Miše Ilića najviše se raduje njihov sin Đorđe, koji je uvek jako srećan i uzbuđen, pa roditelji svaki najlepši dan obeležavaju žurkama sa balonima i obaveznom tortom, na kojoj on duva svećice.

Petar Đorđević

 

Glumica koju trenutno gledamo u ulozi Aleksandre u seriji od "Jutra do sutra" kaže da se privatno veoma razlikuje od zloće koju tumači, pamentne i namazane svim bojama, koja flertuje sa svakim muškarcem. U slavu ne veruje. - Danas praktično svako može da bude poznat, ali je najvažnije da ono što jesmo iznutra sačuvamo i da sa obe noge ostanemo na zemlji. Da budemo pre svega mentalno zdravi, a to podrazumeva da budeš svestan svojih mogućnosti, mana, vrlina, kao i da stalno radiš na sebi. Ne samo kroz uloge nego na svakom životnom polju. Poslednjih godina sve se okrenulo samo na fizički izgled i na to kako nas drugi vide. Danas te svi kritikuju, i mnogo mi je žao što mladi odrastaju u ovakvom vremenu i u tom smislu treba sebe sačuvati, mentalno i fizički- uverena je Jana.

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading