Ivica Dačić

Otac će uskoro moći da sahrani sina: Laćino telo stiže u Srbiju, Ivica Dačić se oglasio, otkrio detalje obdukcije

Autor:

23.12.2022 11:45

Foto:

Foto:

Telo Milana Radulovića Laće uskoro će biti transportovano u Srbiju. Ivica Dačić se oglasio tim povodom i otkrio detalje obdukcije



Telo Milana Radulovića Laće koji je 19. decembra pronađen mrtav na ulici u Tel Avivu, biće transportovano u Srbiju do nedelje 25. decembra, prenosi Kurir. 

Pročitajte Šta je pravi uzrok Laćine smrti? Futa izneo jezive tvrdnje

Twitter

 

Srpska ambasada u Izraelu radi na tome da beživotno telo preminulog kompozitora što pre bude dopremljeno u našu zemlju, što je potvrdio i ministar spoljih poslova Ivica Dačič.

- Telo je oslobođeno za preuzimanje i transport, ali obdukcioni nalaz nije stigao. Još nemamo informaciju od čega je preminuo, odnosno koji je tačan uzrok njegove smrti - rekao je Dačić koji je u svakodnevnom kontaktu sa srpskim ambasadorom u Izraelu.

Pročitajte Suze su bile preteške - Futi pozlilo, prevezen u hitnu pomoć, evo u kakvom se stanju nalazi

Profimedia

 

- Planirano je da u nedelju telo bude dopremljeno u našu zemlju kako bi porodica mogla da ga sahrani. Veoma mi je žao što je Milan preminuo, ta vest me je pogodila i lično jer sam ga poznavao. I njega i njegovu majku, oca… Žao mi je što je Futa ostao sam i sahranio celu svoju porodicu – izjavio je ministar.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading