Milan Radulović

Futi će srce prepući: Ovo je Laćina poslednja fotografija, uslikan u Izraelu (foto)

Autor:

04.01.2023 13:02

Foto:

Foto:

Laćina poslednja fotografija slama srce



Milan Laća Radulović pre nedelju dana sahranjen je na Novom groblju pored rođenog brata Miloša i majke Marine Tucaković. Neutešeni Aleksandar Radulović Futa ispratio je i mlađeg sina na večni počinak, ne želeći od bola ni da zna uzrok njegove iznenadne smrti

Pročitajte Zvao ih je prijateljicama - Laćina sahrana okupila celu estradu, ali se njih tri nisu pojavile

ATA images

 

Ipak, interesovanje javnosti za njegovu iznenadnu smrt u Izraelu 13. decembra ne jenjava. Na društvenoj mreži Tviter pojavila se Laćina poslednja fotografije, koja je nastala samo nekoliko sati pre nego što je nestao bez traga.

Kako navodi Kurir Laća je nedugo posle trenutka kada je ova fotografija nastala nađen na ulici u Tel Avivu bez znakova života, u jednom od tamošnjih najzloglasnijih kvartova.

Tviter printscreen

 

Pokojni tekstopisac je raspoložen i sa prijateljima je nakon celodnevnog obilaska znamenitosti seo u jedan restoran internacionalne kuhinje. Kako Kurir dalje saznaje, nakon što su se vratili iz ovog restorana, gde ništa nije ukazivalo na tragediju koja će se kasnije desiti, Laća je naglo promenio raspoloženje, izgledao je kao da je pao u depresiju, a osmeh mu je u trenutku nestao s lica.

Prisetio se pokojnih majke Marine i brata Miloša i nekih teških priča. Tad se i rasplakao. Prijatelju je rekao da želi da bude sam, pa je u noćnim satima izašao iz smeštaja u kom su bili i rekao da će se javiti kasnije, što se nije desilo. Nažalost, kada je njegovo telo pronađeno, Laća je bio mrtav već dva dana.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading