Milan Radulović

Laćina sahrana okupila celu estradu, ali se njih tri nisu pojavile

Autor:

27.12.2022 18:10

Foto:

Foto:

Laćina sahrana na Novom groblju danas je na jednom mestu okupila veliki broj ljudi



Aleksandar Radulović Futa danas je sahranio i mlađeg sina Milana. Neutešan i slomljen od udarca koji mu je život ponovo priredio Futa je posmatrao kako pored supruge Marine i starijeg sina Miloša sada na večni počinak ispraća i Laću. 

Pročitajte Laćina sahrana okupila estradu - Miri Škorić pozlilo, Nataša i Dara ne prestaju da jecaju... (foto)

Ata Images

 

Veliki broj poznatih ličnosti došao je na Laćinu sahranu, ali se njegove tri velike prijateljice nisu pojavile. Sahrana je protekla bez prisustva Jelene Karleuše, Cece Ražnatović i Ane Nikolić.

ATA Images

 

Kako Kurir saznaje, Ceca je lično posetila i izjavila saučešće Futi u njegovom porodičnom domu na Vračaru, dok se na sahrani nije pojavila jer je na dan pogreba u podne imala zakazano suđenje i to sa Jelenom Karleušom.

Pročitajte Otac sahranio i drugog sina - Potresne scene na Novom groblju, Futa nem od bola, baka i deka ne prestaju da plaču (foto)

Ata Images

 

Ana Nikolić je i dalje u velikom šoku zbog Laćine smrti, te nije imala snage da se pojavi na sahrani svog prijatelja i saradnika, s kojim je bila jako bliska.

- Zaista nisam imala snage da odem na Marininu sahranu, od tog dana nisam sva svoja - izjavila je svojevremeno Nikolićeva, pa mnogi pretpostavljaju da će Ana Milanov grob posetiti naknadno.

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading