Maca i Jovana

Posle gubitka trojki i neuspelog usvajanja devojčice Maca i njegova supruga oduševili vestima

Autor:

02.01.2023 10:00

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Dragan Marinković Maca i njegova supruga Jovana odlučili su se na veliki korak



Dragan Mariković Maca iako iz prethodnog braka ima dva sina Lava i Fjodora nikada nije krio da mu je najveća života želja velika porodica. Sa drugom suprugom Jovanom mašta o tome da dobije ćerku, ali za sada im život veliki san neispunjava. Jovana je, nažalost, izgubila trojke, a spletom okolnosti nije im odmah pošlo za rukom ni da bebu usvoje. 

Pročitajte Dragan Marinković Maca nakon tragedije - Ne mogu ni da zamislim kroz šta Jovana prolazi

Jelena Jovanov

 

- U Beogradu se dugo čeka, proces je izuzetno spor i detaljan, obavešten sam da preko 10.000 ljudi čeka na usvajanje i bilo mi je žao da nekome oduzmem priliku da ima dete, jer ja imam, Bogu hvala, dvoje - priznao je Maca koji je čak želeo da usvoji i dete kojem je dijagnostikovan hepatitis C. Međutim, ni to nije uspelo.

Ipak, od proširenja porodice Maca i Jovana ne žele da odustanu. 

- Išao sam u Crnu Goru da se sastanem sa direktorom Doma za nezbrinutu decu. Prvo sam mislio da ću usvojiti dete iz Srbije, ali je situacija u Crnoj Gori potpuno drugačija. Tamo smo već u proceduri, ali ne bih previše govorio o tome. Ima tu sijaset sastanaka i razgovora neophodnih da se stigne do kraja - rekao je Maca. 

Pročitajte Dragan Marinković Maca - Gubitak beba nas je potpuno slomio

ATA Images

 

- Jovana se divno slaže sa Lavom i Fjorodom. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dvadesetoro dece, neće niko biti gladan. Moja največa životna želja je da imamo jedanaestoro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - dodao je Maca kroz osmeh. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading