Dragan Marinković Maca

Gubitak bebe je teško podnela: Evo kako danas izgleda Macina supruga (foto)

Autor:

02.07.2023 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Macina supruga je prava lepotica



Dragan Marinković svojim specifičnim humorom godinama zabavlja publiku širom regiona. S druge strane, za osmeh na njegovom licu zaslužna je Macina supruga koju s vremena na vreme viđamo u javnosti. 

Ata Images

 

Iako je dve decenije mlađa od njega, lepa Jovana mu je na prvi pogled zarobila srce. Gostujući u emisiji „Magazin IN” slavni komičar, voditelj i glumac javno je govorio o svom braku. 

- Ja sam se mojom Jovanom oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje.

Pročitajte Otvorio dušu - Maci nisu dopustili da usvoji dete

Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma...

Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - ispričao je Maca. 

 

 

Macina supruga svojevremeno je, na veliku žalost, izgubila trojke što je za njihovu porodicu bio snažan udarac. O svemu što su proživeli Dragan pričao u jednom intervuu. 

- Kad sam prošao kroz agoniju gubitka deteta, shvatio sam da treba da kao javna ličnost ukažem na to. Naravno da očvrsneš.

Pročitajte Posle gubitka trojki i neuspelog usvajanja devojčice Maca i njegova supruga oduševili vestima

Shvatili smo da smo srasli, mada nam taj događaj nije bio potreban. Prepoznaš se u teškim trenucima. Što želim sebi, želim i drugima.

Biti roditelj je jedna od najozbiljnijih uloga. Treba znati napraviti čoveka od tog deteta - iskren je on. 

 

 

Macina supruga po zanimanju je frizerka, a sudeći po fotografijama na Instagramu, veliki je ljubitelj tetovaža koje su prekrile veći deo njenog tela. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading