Dragan Marinković Maca nakon tragedije: Ne mogu ni da zamislim kroz šta Jovana prolazi

Autor: goran.anicic

28.07.2020 10:12

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA ImagesGlumac i njegova izabranica proživljavaju težak period...

 

Dragan Marinković Maca, koji iz prethodnih brakova ima dvojicu sinova, Lava i Fjodora Simeona, u srećnom je braku sa Jovanom već četiri godine. Iako je Jovana doživela veliku tragediju kada je izgubila trojke, u prvoj trudnoći, Maca je otvoreno prokomentarisao da od sveg srca želi da Jovanu vidi u ulozi majke.

Pročitajte i... Dragan Marinković Maca: Supruga i ja smo čekali trojke, a onda smo ostali bez njih

 

– Izašao sam u javnost s tim samo iz jednog razloga – zato što je to pošast. Kada nam se to desilo, saznao sam da sijaset ljudi oko mene prolazi kroz isto. Ako je već tako, ako pričamo o beloj kugi, hajde da uradimo nešto, jer problem očigledno postoji. Šta je uzrok ne znam, živimo u turbulentnom vremenu, ali je strašno. Znam kako utiče na čoveka, kako je uticalo na mene, a pogotovo na Jovanu. Ne dao Bog nikome tu vrstu iskustva. Nama muškarcima je teško, ali ne možemo ni da zamislimo kako je ženi koja kroz to prolazi. Pogotovo onima koje više puta to dožive, a ima ih mnogo. Zato i ovim putem apelujem na ljude koji bi treblo da se time bave da ne bude samo mrtvo slovo na papiru ili uzalud izgovorena reč ‒ rekao je za „Hello!“.

U intervjuu koji je nedavno dao Maca je istakao kako se Jovana sjajno slaže sa njegovim sinovima i da joj uloga majke sjajno pristaje.

 

Pročitajte i... Dragan Marinković Maca: Ženio sam se tri puta, ali ovo mi je prvi brak 

 

Jovana se divno slaže sa njima. Ona zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece dvadesetoro, neće niko biti gladan. Moja najveća životna želja je da imamo jedanaestoro, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas trinaest za stolom… Bila joj je prva trudnoća, bilo je vrlo loše. Tako je, kako je, mnogi parovi prolaze kroz to ‒ rekao je Maca u emisiji „Sceniranje“.

goran.anicic

Autor