Fotka koja slama srca: Dragana Dabović ovog muškarca nikada neće zaboraviti

Autor:

08.11.2021 10:30

Foto:

Foto:

Dragana Dabović emotivnom posvetom i nostalgičnom fotkom prisetila se svog nedavno preminulog oca.



Otac popularne glumice Dragane Dabović (34), koji je glumici bio ogromna životna podrška preminuo je pre nekoliko meseci. Vest da je posle majke, ostala i bez drugog najvažnijeg bića, koje joj je podarilo život glumicu je potpuno slomilo. Ona je tada svojim roditeljima posvetila reči od kojih zastaje dah, poručivši:

Pročitajte i Zanemela od bola: Dragana Dabović ispratila oca na večni počinak rečima od kojih zastaje dah

- Najbolji naš tajo, stubu naše familije, najbolji đede, putuj s anđelima... lagano, mirno i postojano kako si i živeo... Vole te tvoje 3 i 7 malih pačića, do kraja. I čuvaj je... njoj si najpotrebniji... i ona tebi - pisalo je ispod fotografije njenih roditelja koju je glumica podelila na svom Instagram profilu.

Dragana Dabović emotivnom posvetom prisetila se svog taje

Iako je od tada prošlo određeno vreme, čini se da Dragana i dalje nije uspela da savlada bol. Naime, glumica je nedavno objavila setnu fotku s svojim ocem, te je rečima u opisu iste rastužila mnoge:

Pročitajte i Po seku u vrtić: Dragana Dabović u šetnji s naslednicom

- Živiš u meni - napisala je glumica.

Svega nekoliko meseci pre pomenute tragedije, Dragana je na svet donela drugo dete, sina Nou, te je dosta vremena provodila u rodnom Kotoru, sa suprugom Milanom Kolarskim, ćerkom Bjankom i svojim sestrama, no vesti o smrti njenog oca potpuno su pokvarile bajku koju je tada živela glumica.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading