Sve važno u jednom kadru: Dragana Dabović predstavila bebu i partnera

Autor:

14.09.2021 10:06

Foto: Snežana Mandić

Foto: Snežana Mandić

Glumica Dragana-Daca Dabović najzad je objavila fotografiju i predstavila bebu i ponosnog ocaGlumica Dragana Dabović porodila se u Beogradu početkom jula i na svet donela sina. Popularna Daca i njen partner Milan Kolarski sinu su dali ime Noa. Glumica je od tada vešto skrivala bebu i partnera, ali se sada to promenilo.

Pročitaj i Ćerka Dragane Dabović oduševljena pojačanjem u porodici: da nikad ne ode iz kuće!

Zvezda serija “Vojna akademija” i “Na terapiji” najzad je na svom instagram profilu postavila fotografiju na kojoj je sa partnerom i sinom. Na njoj se vidi srećan trio, tata koji drži naslednika i glumica koja ih oboje grli.

Uz ovu objavu, Dragana je podelila stihove pesme “Senka” Miroslava Mike Antića i na kraju partneru uputila kratku emotivnu poruku:

- Volim te M.

 

 

Podsetimo, Dragana iz braka sa Veselinom Čukvašem ima ćerku Bjanku, koja u oktobru mesecu puni pet godina. Govoreći pred porođaj za Gloriju, glumica je rekla da priželjkuje brojnu porodicu:

- Deca su najveći blagoslov koji nekom može da se desi. Ceo život želim veliku porodicu jer sam odrasla u takvoj, i ne mogu da zamislim kako bi bilo da Bjanka ostane jedinica.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading