Zanemela od bola: Dragana Dabović ispratila oca na večni počinak rečima od kojih zastaje dah

Autor:

28.09.2021 13:05

Foto:

Foto:

Otac Dragane Dabović bio je glavni oslonac popularne glumice od kada je njihova porodica ostale bez majke, a njegova nedavna smrt potpuno ju je slomila.



Pre nešto više od tri godine, popularna glumica Dragana Dabović (33) suočila se sa neopisivim bolom. Nakon smrti njene majke i njoj i njenoj porodici bilo je potrebno mnogo vremena kako bi nastavili dalje. Iako nikad nije prebolela činjenicu da je ostala bez jednog roditelja, stegla je zube, te je nastavila sa životom. 

Svetlo na kraju tunela Dragana je videla u svojim naslednicima, međutim, nedavne vesti o smrti njenog oca potpuno su slomile popularnu glumicu.

Pročitajte i Sve važno u jednom kadru: Dragana Dabović predstavila bebu i partnera

Tužne vesti potvrdila je i sama Dragana na svom Instagram profilu uz emotivne reči od kojih zastaje dah.

-  Najbolji nas tajo, stubu naše familije, najbolji đede međede, putuj s anđelima...lagano, mirno i postojano kako si i živeo... Vole te tvoje 3 i 7 malih pačića, do kraja - napisala je slomljena od bola lepa glumica, i dodala: 

- I čuvaj je...njoj si najpotrebniji...i ona tebi - zaključila je glumica, aludirajući na svoju majku, koju smo pomenuli ranije u tekstu.

Pročitajte i Prvi put s majkom na letenje: Glumica Dragana Dabović pokazala sina

Baš kao i pre tri godine, kada se suočila sa nepodnošljivom tugom izazvanom gubitkom roditelja, Dragani Dabović trebaće vremena da se navikne na činjenicu da njenog životnog oslonca u vidu oca i majke više nema, a taj proces ponekad ume da bude izuzetno težak, međutim uz podršku svog partnera verujemo da će se glumica uspešno izboriti i sa ovom situacijom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading