Dragana Dabović blista: glumica objavila sliku s naslednikom i oduševila sve

Autor:

04.08.2021 17:35

Foto:

Foto:

Dragana Dabović objavila fotku sa svojim sinom Noom, a ovaj prizor oduševio je njene obožavaoce.



Popularna glumica Dragana Dabović (33) pre nešto manje od mesec dana na svet je donela zdravog dečaka Nou, a od tada oduševljena majka konstantno je na svom Instagram profilu delila fotografije preslatog naslednika.

Poslednjom objavom Dragana je pokazala koliko joj uloga majke prija, te je objavila fotku na kojoj pozira sa Noom, držeći ga u naručju dok on bezbrižno odmara. Glumica zaista blista, te je očigledno da zaista uživa u vremenu provedenom sa svojim sinom, te se trudi da što više bude uz njega.

Pročitajte i Mama drugi put: Porodila se lepa glumica i sinu dala neobično ime

Instagram screenshot

 

Podsećanja radi, Dragana je prošle godine odlučila da stavi tačku na ljubav sa Veselinom Čukvašem, s kojim ima četvorodišnju ćerkicu Bjanku. Nakon turbulentnog perioda, Dragana je mir pronašla pored Milana Kolarskog, čoveka koji je uspeo da joj vrati prepoznatljiv osmeh na lice, a nakon nekog vremena oni su svoju ljubav krunisali i pomenutim naslednikom, Noom.

Njihova ljubav izuzetno je jaka, a svakom novom fotkom koju objave na društvenim mrežama očigledno je koliko su srećni jedno pored drugog.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading