Ljubav u vazduhu

Po seku u vrtić: Dragana Dabović u šetnji s naslednicom

Autor:

05.10.2021 23:00

Foto:

Foto:

Život Dragane Dabović potpuno se promenio od kako je u njen život stigla prinova.



Dragana Dabović, poznata po ulozi kadetkinje Ines Šašvari u seriji “Vojna akademija”,nedavno se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Ona i njen novi izabranik Milan Kolarski  pre par meseci postali su roditelji, te je Draganina ćerka iz prvog braka, četvorogodišnja Bjanka dobila društvo za igru.

Popularna glumica odlučila je da iskorsti sunčan dan koji je bio za nama, te je po Bjanku u vrtić krenula u društvu bebe, koju je nosila u kenguru.

Pročitajte i Zanemela od bola: Dragana Dabović ispratila oca na večni počinak rečima od kojih zastaje dah

instagram screenshot

 

Koliko joj prija uloga u kojoj se našla dovoljno govore poslednje fotke koje je glumica objavila na svom Instagram storiju, a u opisu istih poručila je: - po seku u vrtić.

Život Dragane Dabović dobio novu notu dolaskom prinove!

Novu životnu etapu glumica dočekala je širom raširenih ruku, jer kako je svojevremeno istakla straha se lišila odavno, oslanja se na improviaziju i ono što joj govori unutrašnji glas.

Pročitajte i Sve važno u jednom kadru: Dragana Dabović predstavila bebu i partnera

instagram screenshot

 

- Ne plašim se više ničega, “go with the flow”, pa kako bude. A biće sve super, videćete. Ne treba mnogo taktizirati, već biti spreman i na improvizaciju i na adaptaciju, u svakom trenutku. Najvažnije je slušati unutrašnji glas. Po mom mišljenju, to je sva filozofija - rekla je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading