Danijela Štajnfeld odgovorila Lečiću: Šta ti je sad trebalo da lažeš

Autor:

07.11.2021 16:21

Foto:

Foto:

Glumica Danijela Štajnfeld odgovorila je na iskaze Branislava Lečića, koje je on izneo nakon osam meseci ćutanja



Ranije danas, objavili smo da je glumac Branislav Lečić otkrio detalje procesa u kome se nalazio od momenta kada ga je Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Lečić se pozivao na dokaze koje je sud odbacio, te na taj način pokušao da objasni da je bio lažno optužen te da su uz Danijelu i drugi spletkarili protiv njega.

Pročitajte i Danijela Štajnfeld - Čak mi je i tužilac poverovao

ATA images

 

On je takođe naveo da je lažno optuživanje krvično delo, a za snimak koji je bio okosnica procesa, u kojem je Danijela navodno snimila njegovo priznanje da ju je napastvovao rekao je da je montirano, tj. lažno.

Glumica Danijela Štajnfeld je putem društvenih mreža odgovorila Lečiću na ranije iznete tvrdnje.

- Ne možeš da me tužiš jer znaš da ćeš da izgubiš. Jer si me silovao. Gomilu dokaza je tužilaštvo zanemarilo i diskreditovalo. Šta ti je trebalo sada da lažeš, valjda iz želje da Srbija čuje ceo snimak? Želja će ti se ostvariti.

Pročitajte i Nove žrtve Branislava Lečića - Više studentkinja se javilo da svedoči

Podsetimo, Štajnfeld je prijavila Lečića da ju je silovao 2012. godine, a on je negirao optužbe. Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, da bi potom Apelaciono javno tužilaštvo odbacilo prigovor njenog advokata na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading