Tužna ispovest

Nakon Danijele Štajnfeld i ova glumica optužila je Branislava Lečića za silovanje: Imala sam samo 18 godina!

Autor:

08.04.2021 09:40

Foto:

Foto:

Branislav Lečić optužen je ponovo za silovanje, a svoju ispovest od koje zastaje dah ispričala je čuvena jugoslovenska glumica merima Isaković.



Merima Isaković svojevremeno bila je jedna od najvećih mladih glumaćkih zvezda Jugoslavije, njen uspon nažalost, prekinula je saobraćajna nesreća koju je doživela u dvadeset prvoj godini.

Nakon toga, završila je studije psihologije. Sada živi i radi u Australiji, kao psiholog i klinički neuropsiholog. Svoj fokus usmerila je na oblasti traume, u želji da pomogne drugima u zaceljenju najdubljih rana, upravo zbog činjenice da je i sama pre četredeset i tri godine iskusila nešto što ni jedna žena, nikada, ne sme da doživi. O tome je ćutala dugi niz godina, ali je sada, odlučila da svoju bolnu ispovest ispriča za 'Nedeljnik'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milosch (@milosch84)

- Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978. Ugurao me u stan. Skinuo mi haljinu. Ne pokušavaj da vrištiš. Niko te neće čuti. Oborio me na pod. Osećala sam kako me lomi. Boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te Bože! Ako uspe umreću noćas. Uživa u mom strahu. Osećam taj zadah. Kao miris truleži. Zastrašujuć pogled. Prazan i crn. Oči bez duše… - počela je Merima svoju bolnu ispovest, te nastavila uputivši molbu domaćoj javnosti:

-  Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim naš narod da ovo pažljivo pročita. Nasilnik koji je zamalo uspeo da uništi moj život, da ugasi moju mladost, da me kao tama proguta.

Pročitajte i Branislav Lečić nakon optužbi Danijele Štajnfeld doneo neočekivanu odluku!

Instagram screenshot

 

-  “Opraštam ti”, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. “Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo.” - rekla je Merima i dodala:

-  Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije.

Kada je videla šta se dešava, osetila je moralnu obavezu da glumicama koje se bore za pravdu pruži podršku.

- Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja - zaključila je nekadašnja glumačka zvezda.

Pročitajte i Ekskluzivno - Branislav Lečić: Horde su se okomile na mene! Zakazuju mi streljanje!

Ata Images, Youtube screenshot

 

Podsećanja radi, Danijela Štajnfeld Branislava Lečića optužila je za silovanje, koje se navodno dogodilo 7. maja 2012. godine, ipak, njene tvrdnje, glumac i političar oštro je demantovao kako u video obraćanju javnosti, tako i pred tužilaštvom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading