Teške reči

Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića, glumac odgovorom iznenadio javnost

Autor:

22.03.2021 15:15

Foto:

Foto:

Danijela Štajnfeld pre nekoliko meseci iznenadila je javnost, kada je u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u americi otkrila da ju je moćnik iz filmske industrije napastvovao, međutim njegov indentitet bio je tajna, sve do sada.



Glumica Danijela Štajnfeld u prisustvu svog advokata Višem javnom tužilaštvu saopštila je ime misterioznog moćnika iz filmske industrije za koga tvrdi da ju je napastvovao. A kako prenosi portal Nova.rs, u pitanju je srpski glumac i političar Branislav Lečić.

Naime, glumica se prisetila traumatičnog iskustva, te je dopunila svoj prethodni iskaz, u kom nije želela da otkriva ime čoveka koji joj je ostavio ogromne traume. U pomenutom dokumentarcu, Danijela je otkrila i da je glavni razlog njenog 'bega' u Ameriku, upravo taj nemio događaj.

youtube printscreen / Antonio Ahel/ATA Images

 

Kako je tada otkrila, gnusni čin dogodio se kada je imala 21. godinu, a hrabrost da se odluči na ovakav korak pronašla je u žrtvama koje nisu imale mogućnosti da se izbore sa posledicama.

- Imala sam ideju da napravim film o posledicama silovanja i seksualnog zlostavljanja iz perspektive žrtve i ljudi koji su počinili zločin. Kada sam pogledala sirovi materijal ohrabriala sam se i u poslednjem trenutku odlučila sam da podelim i ja svoju priču - preneo je tada Variety Danijeline reči.

Oglasio se Branislav Lečić: Gnusna laž!

Povodom optužbi koje je glumica iznela na njegov račun, oglasio se i Branislav Lečić. Političar i glumac nije bio raspoložen za priču, za naš magazin kratko je poručio da nema komentar na optužbe, te će otkrio šta dalje planira.

- Naredne korake preduzeću kada budem dobio poziv iz Javnog tužilaštva.

Pročitajte i Bolno priznanje Danijele Štajnfeld: Nisam se usudila da bilo kome kažem šta mi se desilo (video)

Milan Maričić ATA images

 

Pored toga, Lečić je za domaće medije otkrio i da ova 'laž' kako tvrdi glumac, za cilj ima da ga diskredituje.

- Apsollutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje - objasnio je on.

Očekuje se da Branislav u danima koji dolaze bude pozvan u tužilaštvo, kako bi dao iskaz o optužbama koje je poznata glumica iznela.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading