Porodica van sebe

Siniša Mihajlović postao deda! Ćerka prelepog imena stigla u porodicu

Autor:

28.10.2021 12:30

Foto:

Foto:

Ćerka Sinise Mihajlovica, Virdžinija na svet je donela zdravu ćerkicu.



Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović (52) u ranim jutarnjim časovima postao je deda. Njegova mlađa ćerka Virdžinija na svet je donela preslatku ćerkicku prelepog imena - Violante, ime latinskog porekla, te može da se tumači kao cvet ljubičaste boje.

Divne vesti na svom Instagram profilu podelile su ponosna baka i mama, poželevši dobrodošlicu novom članu porodice Mihajlović.

Instagram screenshot

 

- Dobro došla u moj život, ljubavi. Danas 28. oktobra ti si se rodila Violante Vogliacco najveća emocija u mom životu, volimo te beskrajno - napisala je ponosna majka uz fotografije novorođenčeta.

Dobrodošlicu najmlađem članu porodice poželela je i baka, Sinišina supruga Arijana, koja svoju sreću nije mogla da sakrije, te je istu odlučila da podeli sa svojim pratiocima putem pomenute društvene mreže.

Pročitajte i Ćerka Siniše Mihajlovića sada važi za ženu neverovatne lepote, a ovako je izgledala pre mnogo godina

Instagram screenshot

 

- Najveća ljubav često dolazi sa prvim unučetom - napisala je ponosna baka.

Ćerka Siniše Mihajlovića poznatom paru podarila prvo unuče

U porodici Mihajlović sada je vreme za slavlje. Svi su s velikim nestrpljenjem isčekivali momenat kada će Virdžinija, mlađa ćerka Siniše i Arijane da se porodi, a sada, kada se to i dogodilo nema sumnje da će porodica prirediti nezaboravnu slavlje, te da će učiniti sve što je u njihovoj moći da sve bude spremno za dolazak mame i bebe u porodičnu kuću.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading