Mihajlovići u provodu: fudbalska legenda obilazi Srbiju! (Foto)

Autor:

10.06.2021 23:15

Foto:

Foto:

Siniša Mihajlović doputovao je u Beograd sa suprugom Arijanom i porodicom - pročitajte gde i kako provode vreme!Proslavljeni srpski fudbaler i trener Bolonje, Siniša Mihajlović, rešio je da provede leto u Srbiji. Sa njim je stigao i ostatak porodice, ali najveću pažnju privlači supruga Arijana, koja, oduševljena boravkom u našoj zemlji, sve vreme entuzijastično slika mesta i restorane koje Mihajlovići obilaze, ostavljajući poruke na srpskom

- Idemo, napisala je čim su stigli i otkrila da su posetili Sremsku Kamenicu. 

 

 

- Palačinke, napisala je pored slike sa kćerkom Viktorijom, nakon što su rešile da se zaslade u jednom restoranu, a potom i "Ćevapi", otkrivajući da su ručali u restoranu Novaka Đokovića.  

 

 

Mihajlovići su jeli i picu u Beogradu, a osoblje restorana je otkrilo da im se više dopala nego ona u Italiji. 

 

 

Nakon što su proveli dan na jednom salašu nadomak Novog Sada, Siniša i supruga rešili su da izađu u večernji provod. Zaputili su se u Hilton, na promociju albuma pevačice Suzane Jovanović.  

 

 

Tamo se okupio veliki broj javnih ličnosti i medijskih kuća, a dolazak Siniše i Arijane oduševio je sve prisutne. "Hajde da pevamo", pozvala je lepa Italijanka, a Siniša je uspeo da ih nasmeje jednom izjavom. 

 

 

- Volim da pevam, ali ne bih imao da jedem da to radim, otkrio je trener Bolonje. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading